zondag 4 april 2010

Meshwork

Nu willen jullie vast weten of wij gisteren ook kijkers hadden! Nou niemand dus, nul komma nul.
Maar om eerlijk te zijn hadden we dat ook wel verwacht, maar nu staat ons huis wel weer even onder de aandacht, dus wie weet. Maar niet getreurd, we gaan gewoon verder en zo heb ik gisteren lekker bezig kunnen zijn met mijn meshwork. Kijk, heeft zo'n open huis toch ook nog voordelen.

Weten jullie nog dat ik vorige week op cursus bij Jellie bezig ben geweest met Meshwork? Ik ben gaan googlen en kwam nog wat voorbeelden tegen. Ik heb zelf biesband gemaakt, en ben toen gaan vlechten van de week. Lekker op de bank en met stof glibbert het ook niet, dus in een uurtje had ik een blokje klaar. (10 cm bij 10 cm).
Gisteren heb ik ze dus aan elkaar gezet.Had ik mooi tijd voor nou, en het maakt ook geen rotzooi,haha.
Dit is het resultaat geworden, ik moet hem alleen nog afbiezen, en doe dat waarschijnlijk met zwart.............of rood, nee toch maar zwart geloof ik..
Van de hexagonnetjes heb ik stap voor stap foto's gemaakt, dus als er iemand is diehet leuk vind en graag de uitleg wil, geef dan een gil dan maak ik een blogje met de uitleg.

Noflike snein!
Fijne zondag allemaal geniet van het druilerige weer, dus heerlijk quiltweer!!!!!!!


En als jullie nu morgen jullie weblogrondje maken en de eierwarmers van het blogje hier beneden tegen komen, weten jullie ook wie ik met de paasruil mocht verwennen!!!

9 opmerkingen:

 1. Jammer dat er niemand voor het open huis is geweest.
  Dat meshwork ziet er behoorlijk ingewikkeld uit.
  Fijne druilerige dag verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jammer dat er niemand is geweest voor je huis hopelijk komt er gauw iemand voor. Je meshwork vind ik ook erg apart. Ik zou graag je hexagonfoto's willen zien.
  Nog en fijne paaszondag gewenst.
  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, dat is jammer dat er niemand is geweest. Ziet er ingewikkeld uit je meshwork maar wel mooi. Ook ik zou graag je hexagonfoto's willen zien. Ik heb wel een idee hoe het moet maar je weet maar nooit.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk je meshwork,zou het ook met zwart afbiezen.Jammer dat je geen kijkers had.
  En die eierwarmers waar zouden die nu staan .LOL

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer dat er geen kijkers zijn geweest. Houd de moed er wel in!! Ik wil ook graag je uitleg zien van de hexagonnetjes!
  Vrolijk Pasen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Onze zoon heeft maar 1 kijker gehad en die kocht het huis uiteindelijk. Ik hoop dat dit jou ook gebeurd. Hele prettige paasdagen en tot morgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk effect sa! En hoe silst em trochpitte, strakke lijnen oid?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bij jullie in het noorden is het dus al net zo lastig je huis te verkopen als hier in het westen, lastig hoor! Hopen maar op betere tijden! Je meshwork ziet er leuk uit,ik zou ook kiezen voor een zwarte bies, steekt leuk af. groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jammer dat er niemand gekomen is voor het huis.
  Mooi meshwork in die strakke kleuren, ik kan ook niet kiezen welke bies best zou zijn.
  Groetjes, Hilde

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je op mijn blog bent aan komen waaien, dank je wel voor je reactie!!