vrijdag 18 december 2009

Wat een verwennerij!!!!!!

De hele week kreeg ik mailtjes dat er weer iemand haar kerstpakje had ontvangen, dus ik deze week ook plat voor de brievenbus. En vanochtend was het zover, ik weer op de loer bij de brievenbus,En ja hoor daar ging de deurbel.......... Het was onze vriendelijke postbode die een pakje bracht, en ook nog wel uit België !!!!!!!!! En jullie weten... Ik ben helemaal niet nieuwsgierig dus..............

Jullie zijn vast nieuwsgierig wat hier allemaal inzit,maar we hebben toch echt afgesproken om 23 december onze cadeautjes te laten zien op ons blog. En afspraak is afspraak, toch???Dus jullie moeten nog even een paar daagjes geduld hebben... Maar jullie kunnen wel aan de mooie zelfgemaakte labels en de kaart zien dat het echt de moeite waard is.(Ik kon het echt niet laten, dus ik hebt genoten bij het uitpakken...... Dat was al een feestje opzich!)

Dus Marijke bij deze heeel heeel erg bedankt voor je mooie cadeautjes, je hebt me schandalig verwend!!!!!!! Doe je de groeten aan je buurvrouw?

Alvast een fijn weekend voor iedereen!!!!!

Ben eigenlijk best nieuwsgierig naar 23 december, wat iedereen heeft gekregen,maar ook wat mijn ontvangster vond van haar cadeautjes die ik anoniem heb verstuurd.

7 opmerkingen:

 1. Joepie, Wat een mooi pakket.
  ik kreeg vandaag ook zo'n mooi pakketje uit belgie. En ja pas laten zien op 23 december
  groetjes Dorine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pfpf.. dat zal me op de 23ste een explosie geven op al die blogs. Jammer genoeg doe ik niet mee, was toen druk met m'n blog opzetten, maar ik ben wel nieuwsgierig. Met Dorine hebben we nog zitten brainstormen welke cadeautjes bij de letters zouden passen.
  Groetjes Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ziet het pakje er leuk uit. De 23ste wordt het echt showtime in blogland.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog zo'n leuk pakket.Wat zijn we allen benieuwd.De 23 ste drukte alom in blogland .

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk zo'n pakketje de 23 ste kom ik zeker even kijken wat je hebt ontvangen.
  Fijn weekend Hennie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geniet ze van je pakketjes! (Ik zou ook super-nieuwsgierig zijn....!)
  Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat hartstikke leuk he. Ik ben ook benieuwd wat er in zit. Volgens mij zitten we de 23e met z'n allen zo ongeveel de hele dag achter onze schermpjes cadeautjes te bekijken. Veel plezier ermee! Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je op mijn blog bent aan komen waaien, dank je wel voor je reactie!!