donderdag 17 december 2009

Bah zegt Kitty

Een prachtig gezicht,al die sneeuw, toen we hier van bed kwamen lag hier maar 5 cm,maar in de rest van Friesland lag op sommige plekken meer dan 30 cm!!!!!!! Ikzelf ben geen liefhebber van sneeuw, daar wil ik wel heel eerlijk in zijn. Ik vind het er prachtig uit zien hoor, ik zit ook lekker binnen bij het kacheltje,en kijk lekker naar buiten,maar ik vind het vreselijk voor degenen die de weg op moeten(Dat is het vooral denk ik, dat ik sneeuw niet echt fijnvind). De kids hebben vanochtend 10 kilometer gefietst naar school ,ben benieuwd hoe dat is gegaan. Ze zullen wel naar school geglibberd zijn denk, want de fietspaden worden vaak als laatst schoon gemaakt.
Maar zoals jullie hier zien ben ik niet de enige die niet van sneeuw houd!!!!!!

Kitty wou zo graag naar buiten (Dacht ie) maar toen hij buiten was viel het eigenlijk best wel tegen.


" Alstjeblieft laat mij er maar gauw weer in, en ik duik gauw weer op mijn quiltje" zegt Kitty

Blokje 8, 40 stukjes
Tussen het geheime project en het doorquilten van 'Blue' door heb ik ook nog een blokje voor de Nearly Insane gemaakt. Het blijft leuk om daar blokjes voor te maken.
Geniet van de sneeuw , en diegenen die nog de weg op moeten wees voorzichtig!!!!

Lees net op de site van de kinderen hun school dat de lessen vanaf 12 uur afgelast worden in verband met de sneeuw overlast!


11 opmerkingen:

 1. Had de school beter de lessen helemaal kunnen aflasten. Nou moeten die arme kinderen nog 10 km. terug. Verwen ze maar ectra als ze thuis zijn. Mooi blokje er weer bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige beelden toch.
  En leuk blokje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben ook geen liefhebber van sneeuw. Ik vind het mooi als ik maar niet naar buiten moet. En maak me altijd zorgen over degene die wel naar buiten moeten. Onze kat Boyke wilde naar buiten maar toen hij met één poot in het sneeuw stond was hij binnen een paar seconde weer binnen. Nu ligt hij heerlijk in zijn mandje voor de openhaard.
  Je hebt er een mooi blok bij.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hallo Klaske ik vind sneeuw mooi maar dan is er ook alles mee gezegd ook ik ben altijd blij als iedereen weer veilig thuis is,bij ons zit de familie dan ook elke dag lange tijd op de weg naar hun werk.Je blok mag er wel weer wezen.groetjes Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind sneeuw ook mooi om te zien! Ik denk dat het "vrouweneigen" is om zich zorgen te maken om degene die op de weg zitten.
  Dus iedereen voorzichtigheid geboden.
  groetjes Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. prachtig je blok en de sneeuw, maar doe wel voorzichtig als je op pad moet ! ! !
  Groetjes Hennie.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ha, ik ben juist dol op sneeuw, inmiddels gaan we hier in Groningen richting een halve meter. Ik heb er al een tweede blogje over gemaakt met veel foto's....ik word er altijd een beetje prettig gestoord van en heel vrolijk! Maar nu even warm binnen is ook fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hoi Klaske, de skoallen wiene hjir net iepen (op'e legere skoalle nei dan)
  dus dan wiene de bêrn foar neat hinne gien, das sneu mei sok waar.
  prcht blokje has wer makke.
  groetnis

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Sneeuw, het ziet er prachtig uit, maar het kan o zo verraderlijk zijn in het verkeer.
  Je NI blok is mooi geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Och, die arme Kitty toch! Lekker binnen blijven meid. En jij ook maar Klaske. Ik heb vanmiddag heerlijk gewandeld en genoten. Maar inderdaad op de weg is het doodeng. Prettige bijkomstigheid voor je kinderen: als het zo blijft hoeven ze morgen vast helemaal niet naar school; lekkere vroege kerstvakantie. Wat is dit blad op je site trouwens prachtig versierd! Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Voel met je mee. Ik vind sneeuw prachtig om te zien maar ik ben al blij dat ik weer normaal loop op een gewone ondergrond. Als er sneeuw ligt ga ik wel quilten en naar buiten kijken.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je op mijn blog bent aan komen waaien, dank je wel voor je reactie!!