vrijdag 10 juli 2009

Ik baal!

Ja als een stekker!!! Heb gisteren tig keer geprobeerd om een berichtje te plaatsen want ik had een foto van mijn 2 kleurige hortensia gemaakt. "Dat doet ie anders nooit, die 2 kleuren!! Maar bij alles wat ik gister op de pc deed werd afgebroken, er werd "gezegd" sorry er is een fout opgetreden, en alles word afgesloten. Ja bij alles wat ik deed. Een blogje schrijven, reactie geven op iemands blog, ja wat al niet.Grrrrrrrrrr.Eerst maar denken dat het van blogger kwam maar toen zelfs de mail en de virusscan"ja ik heb ook zelfs van alles geprobeerd!!! ook afgebroken werden had ik al zoiets dat komt van de eigen pc. Manlief heeft er ook naar gekeken, o sorry hij heeft ook wat gedaan maar het heeft niet geholpen. De lieverd heeft zo'n hekel aan de pjoeter, vooral als hij (de pc)niet doet wat manlief wil. Maar hij is om mij de hele avond met de pc bezig geweest(hij weet dat ik graag mag bloggen en blog lezen,Haha), en geloof het of niet het humeur bleef ook nog redelijk.Maar we hebben maar besloten dat er iemand die er echt verstand van heeft naar moet kijken, want dit is ........ Ik hoop dat ik dit bericht nog kan plaatsen, en vanmiddag word de computer weggebracht.(snik,snik).
Hier nog even een foto van de koffertjes van de action.Zie je wel dat Catharina gelijk heeft dat de stofjes erbij passen??
Grrrrr.Daar was alweer een onderbreking, maar gelukkig stond het bericht opgeslagen in de concepten!!
Catharina heeft er over nagedacht en heeft besloten dat het dit blokje moet worden, en als ie dan saai word zegt ze kan mem wel een een leuk dingetje erop appliceren maar geen vlinder. (Ik heb haar een foto van Butterfly garden van Leanne laten zien, die viel wel in de smaak maar zonder de bloemen en de vlinders, Haha)
Maar ik heb gezegd dat eerst Blue af moet en dan is zij aan de beurt, maar als ik die foto zo zie begint het toch wel te kriebelen. dus maar snel met Blue aan de gang.Als de computer weer terug is laat ik jullie zien wat ik gedaan heb aan Blue. En ik geloof dat ik de quilt voor Catharina maar "Action" ga noemen, wel toepasselijk toch?
Tot de volgende keer.

9 opmerkingen:

 1. Dat is inderdaad flink balen. Ik heb veel geduld, maar niet met de computer.
  Enig dat je het project Action gaat noemen, hele mooie stoffen en passen precies in het mandje.
  Succes en sterkte met de computer stress.
  Ik hoop dat mijn bericht goed wordt geplaatst, want het eerste bericht lijkt wel chinees.
  groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als je computer raar doet, dan is dat verschrikkelijk balen, ik word ook echt helemaal chagrijnig als hier zo iets aan de hand is. Gelukkig is het plaatsen van dit berichtje en de mooie Hortensiafoto toch nog gelukt. En wat schatting dat Actionkoffertje met stofjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een ellende als de computer het niet doet, maar je actionkoffertje met de stofjes zijn bjoetifoel.
  De eerste reactie mag wel vertaald worden ;-)

  Groetjes
  Ines

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Computers zijn leuk zolang ze het doen. Hopelijk weet de compu-dokter er raad mee! Prachtig die foto van de koffertjes met lapjes, het lijkt of die koffertjes speciaal voor jou gemaakt zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat vervelend. En wat een mooie lapjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Sterkte tijdens de PC-loze dagen! Wie weet wat jij allemaal af krijgt ondertussen ....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Via Sommeke kwam ik bij jou terecht, en wel in verband met het zelfde probleem. Het ligt dus niet aan mij ;o) Wort helemaal knettermesjokke van blogspot op het moment en zit er heel erg hard aan te denken om over te stappen. Lees ik alleen net bij Sommeke dat daar ook al wat problemen zijn :-(

  Leuke blog heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij doet het nu weer heb ik begrepen en weer een leuk verhaaltje hoor.
  groetjes Dorine

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je op mijn blog bent aan komen waaien, dank je wel voor je reactie!!