dinsdag 16 maart 2010

Hoog klets en produktie gehalte..

Vandaag zijn Ruke en ik bezig geweest met de opberg/meeneem etui, maar doordat er een werkje tussendoor  kwam hebben we die nog niet helemaal af, maar ja dat ding heeft ook geen deadline maar de sprei die Ruke heeft gemaakt voor haar 'beppesizzer' (kleinkind) moet maandag af zijn, dus hebben we die samen gesandwiched  met het schietpistoal, dat is toch heel wat gezelliger dan dat ze alleen op haar arme    knietjes moet liggen toch?!                                                                     
Dat klusje was in minder dan een half uurtje geklaart, het gaat lekker snel met de Micro-stitch, en we hebben onze rug en knietjes gespaard.
Nu zul je wel denken waarom ligt dat ovenrooster daar? Nou kan je vertellen, dat ding onder de sprei en je kunt schieten wat je wilt, sommigen doen er een lat onder maar ik vind dit prima werken.
Kreeg laatst de tip van (volgens mij) Sommeke die de tip gaf van onderzetter, nou is dit het zelfde principe, alleen een slagje groter.
Nou het was vandaag weer een gezellig dagje samen, we hebben weer heerlijk bij geklets, en we hebben toch ook nog wat geproduceerd. Ik denk dat Ruke 'het ding' ondertussen thuis heeft af gemaakt, dus ik zal ook nog even aan de slag.
Als ik hem/het af heb, laat ik hem natuurlijk aan jullie zien.

Fijne avond nog!!!
(Zou wel leuk zijn als we hem donderavond af hebben, dan kan ie mee naar de quiltcursus bij Jellie)

15 opmerkingen:

 1. goed idee van dat rooster.Leuke quilt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke quilt met vrolijke kleuren. Handig dat ovenrooster.
  http://quiltaart.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vrolijke quilt die je vriendin gemaakt heeft voor haar kleinkind.Dat met die ovenrooster is een gouden tip.
  Laat je quilt ook nog eens zien als hij doorgequilt is?
  fijne avond nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Samen werken gaat altijd beter en is een stuk gezelliger.
  Wat een vrolijke quilt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als ik jou zo hoor is zo'n schietpistool toch wel fijn om mee te werken. Je hoort er zo verschillend over. Maar dat rijgen is ook niet alles, dus ik denk er toch hard over om er ook een aan te schaffen. Goed idee dat ovenrooster!
  Gr.Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. 'k Ben onmiddellijk in de oven gedoken ... ja zeg, dat werkt ook natuurlijk! Gelukkig was de prijs van die Ikea pannenonderzetter niet hoog.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Praktische tip ! Je hebt zeker een gezellige dag gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat lijkt me een goeie tip, maar ik heb niet zo´n schietpistool om ´t uit te proberen. Ik moet ´t op m´n knieen doen.
  groetjes Berbel

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goed idee. Daar had ik nog niet aan gedacht.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuk fleurig geheel. Daar wordt je blij van. Dat apparaat ga ik denk ik maar eens voor moederdag of voor mijn verjaardag vragen. Kijk er al langer naar.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Handig!!! Leuke quilt wordt dat zeg!! Mooie avond! Groeten, Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Goed idee! Alleen moet je die onderzetter wel beschermen, denk ik, 1vm. krassen op de tafel? Ikzelf vind het apparaat een uitkomst! Vrolijke quilt!
  Groetjes, Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Samen gaat alles veel sneller. En ik schiet ook met mijn ovenrooster.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een geweldige uitleg op het prikbord heb je geschreven, mijn Red Delicious is op 2 blokken af en zat al te denken hoe ik de lagen op elkaar moest maken. Nou geweldig lijkt me het ga het echt aanschaffen en ook dan maar de ontnieter. Ben in voor nog meer goede ideeën!
  Groetjes Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De Micro Stitch is een geweldige uitvinding en spaart onze knietjes en rugjes behoorlijk. Ik gebruik altijd een bezemsteel, gaat ook goed, maar ik zal het rooster ook eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je op mijn blog bent aan komen waaien, dank je wel voor je reactie!!