woensdag 30 december 2009

Laatste blogje.....en blokje 23

Dit word mijn laatste blogje dit jaar, wat gaat zo'n jaar toch snel om. Ik heb deze week blokje 23 gemaakt voor de New York Beauty. Ik denk dat ik op de helft ben, maar ik wil proberen om hem volgend jaar af te maken. Hé , dat klinkt nog ver, volgend jaar. Ach, gelukkig moet er niets met het quilten, alles mag. Alleen mijn glas in lood voor skoanheit(half januari) en "Blue" moet in maart af zijn. Maar dat krijg ik wel voor elkaar. Maar nu ik de Tildasprei voor Catharina af heb, zou ik ook weer wat voor Anne-Jan maken. Het zou iets worden voor op hun nieuwe kamer. Maar ja de nieuwe kamer komt maar niet....... Ik heb het misschien wel eens verteld maar ons huis staat al meer dan een jaar te koop. En dat bord blijft maar staan, ach het zal de crisis wel zijn moet je maar rekenen. Ik geloof vast dat er straks iemand komt (Diegene zal vast al geboren zijn denk je niet?)
Ojee, ik dwaal af, verder met A.J zijn quilt. Hij had laatst in een patchwork boekje de "bol in perspectief" gezien en die vond ie erruuuuuuuug vet cool,maar ja het was alleen maar de foto uit een vorig boekje, maar niet met het patroon. En het boekje was natuurlijk niet meer te krijgen. Dus AJ had pech. Maar gelukkig hebben we Sommeke, die weet volgens mij alles op het internet te vinden. Zij gaf een link door op het prikbord, van een russische site waar het patroon op stond. Dus Yvonne, dankje wel, hoe vind je die sites toch allemaal?
Ik heb gisteren al een gedeelte over getrokken op luierinlegvel, maar eerst moet de GIL en "Blue"' af gemaakt worden, maar dan ligt het vast klaar, dus als ik die twee klaar heb, kan ik mooi met de bol beginnen,toch?

IK WENS IEDEREEN EEN FIJNE JAARWISSELING EN EEN GELUKKIG EN GEZOND 2010!

Ik winskje iederien in noflike jierwisksel ta, en in lokkich en sûn 2010!

20 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig ontwerp met die bol, die sla ik ook even op. Heel mooi optisch effect! En alweer zo'n mooi New York Beauty blok. Ik ben even druk met andere zaken (ook wel wat quilterigs...) en daar zal ik binnenkort over bloggen.....Voor nu eerst een fijne jaarwisseling gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij ook een fijne jaarwisseling toegewenst!
  En natuurlijk een goed, gezond en creatief 2010!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hallo Klaske je New York Beauty word met recht een beauty en apart met deze stoffen.Verder wil ik je nog een gelukkig nieuwjaar wensen voor jou en je familie.groetjes en tot volgend jaar.Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat wens ik jou ook toe Klaske, en wat heb je een mooie stoffen gebruikt voor je quilt.

  groetjes, Jeannet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wens jou en je familie een fijne jaarwisseling toe en een goed,gezond en creatief 2010.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. 'k Ben bang dat ik véél tijd spendeer aan de PC..... 'k Ben lid van enkele online quiltgroepen en op 1 er van verscheen die bolquilt. Super toch, nu krijgt AJ z'n quilt!

  "Ik winskje iederien in noflike jierwisksel ta, en in lokkich en sûn 2010!"
  Mijn vertaling ;-) : Ik wens iedereen een noflike jaarwisseling toe en een gelukkig en zonnig 2010!
  Wat is noflike?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat gaat een mooie quilt worden.

  Jij ook een fijne jaarwisseling!!!

  Groetjes
  Ines

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi blok weer en leuk patroon. Jij ook de beste wensen voor een goed, gezond en creatief 2010!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Yvonne: noflike = fijne en sûn = gezond,maar het staat er in het nederlands boven hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben benieuwd om de ganse quilt te zien.
  En je nieuwjaarswens is de mooiste zin van het jaar!
  Ook van mij een vree goe nieuwjoar.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooi blok weer en zo te lezen hoef je je in het nieuwe jaar niet te vervelen. Ik wens jou en je familie een prettige jaarwisseling en een heel gelukkig en gezond 2010.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ooops! Ik zat zeker TE geconcentreerd naar het Friese te staren en zie het Nederlands nu pas!
  FeestZE straks!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Een fijne jaarwisseling en ik hoop dat je huis dit jaar snel verkocht gaat worden. En natuurlijk een heel creatief 2010.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik merk dat in mijn omgeving (Amsterdam) nu toch wat sneller huizen worden verkocht dan een half jaar geleden. Dus volgend jaar gaat het jou ook lukken om je huis te verkopen.
  Een hele fijne jaarwisseling en een super 2010 voor jou en je gezin.
  groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Weer een prachtig blok en ja hoor je mag er gewoon aan beginnen als jij er aan toe bent, niemand die je dat verbiedt!!LOL! Fijne jaarwisseling en een goed, gezond, gezellig en vooral creatief 2010! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooie nieuwe uitdaging prachtig patroon. Je New York wordt ook erg mooi en ik wil je samen met je familie ook een goed, gezond en creatief nieuw jaar wensen.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik ben net ook via-via naar deze quilt gaan zoeken (die bolvorm..), vind hem zo stoer om te maken.... maar kben al met zoveel bezig.... heb het patroon wel opgeslagen! Tenslotte (ik probeer het op m'n beste skoanfamiliefrysks): Ik winskje jo ek in lokkich en sûn 2010! En nu helemaal in schrijftaal ;-): en een prutte quiltplezier!

  Groetnis fân Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je op mijn blog bent aan komen waaien, dank je wel voor je reactie!!