maandag 28 december 2009

Affo met de kerstdagen!

Daar ben ik weer, de kerstdagen achter de rug, en met een nieuwe skoatkompjûter. De andere computer was echt niet meer de repareren.Gelukkig hadden we 3 weken terug net een backup gemaakt, dus het meeste is bewaard gebleven, behalve wat ik de laatste weken had opgeslagen en emailadressen, maar daar is wel weer aan te komen. Na hevig beraad toch maar een nieuwe laptop gekocht, want zonder wil niet meer hé, en een laptop neemt ook minder ruimte in beslag, zodat mijn naaioppervlakteruimte(mooi scrabblewoord..) ook weer wat groter word, haha.(De naaimachine en computer moesten een plank delen) Wat wel een voordeel is van als de kompjûter het niet doet, je vast en zeker(Ik dan tenminste) meer aan het quiltwerk doet.Zo is de Tilda-sprei af, en heeft C. hem eindelijk op haar bed te liggen.
Ook ben ik dapper bezig geweest met de Glas in Lood voor skoanheit. Het schiet al aardig op moet ik zeggen, dus ik denk dat ik het wel red om hem half januari af te krijgen.
Maar ik ben bang dat ik de tijd wel voor krijg, want ik zal mijn laptopje moeten delen met A-J, mijn zoon, want zijn beeldscherm van de laptop doet het niet meer, dus die moet morgen naar de reparateur gebracht worden. Hij was zo lief om hem met het kerstruilfotologje uit te lenen, als hij wat moet kan hij die van mij gebruiken toch, wat een luxe eigenlijk hé?! Maar ze roepen altijd:Alles komt in drieën, dus ben benieuwd wat het derde is.
Ach het is materiële schade, dat is waarschijnlijk te verhelpen , maar als je bij Supergoof op haar weblog leest dat haar zoon heel erg ziek is, is veel erger!!!
Oja, helemaal vergeten,vandaag geen gansjes , ze overwinteren in hun doosje!!

11 opmerkingen:

 1. Wat een mooie quilt heb je afgemaakt en wat leuk dat je een laptop hebt gekocht. Dat scheelt idd heel veel ruimte.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat doet rood het toch altijd goed bij quilts, erg mooi hoor.Ja computers, digitale camera's e.d. je kunt haast niet meer zonder...nou ja!
  Ik zal toch ook maar eens gauw een back-up van alles maken, je weet maar nooit! Afkloppen!
  Groetjes Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De Tilda quilt is super geworden klaske!!
  Heel mooi!
  Leuk om zo de stofjes terug te zien!

  Groetjes
  Marietje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke quilt.En de gansjes komen wel terug uit hun winterslaap hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke quilt. Ik laat hem niet aan mijn dochter zien want dan wordt er weer wat op mijn lijstje gezet om te maken :-) Hier zie ik steeds ganzen overvliegen, weet je zeker dat die van jouw niet weggevlogen zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige sprei en wat ziet je logje er gezellig uit.
  Handig die skootcomputer.
  Groetjes Elza.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige Tildaquilt heb je gemaakt. En ja we kunnen niet meer zonder computer. Ik heb nu ook een laptop en dat vind ik veel handiger, ook vanwege de ruimte.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De Tildaquilt is een echte meisjesquilt. En ja, mijn motto is ook: alles wat je kan oplossen met geld is niet erg, maar gezondheid, relaties, kinderen ... dat is wat het leven bepaalt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een vrolijke quilt voor je dochter, prachtig! Inderdaad erg heftig met Ingrids zoon....ik hoop dat ze snel zullen weten wat er gedaan kan worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De Tilda quilt is vrolijk en mooi geworden.
  Hij staat erg gezellig zo te zien,
  enne veel plezier met je nieuwe laptop.

  Groet Annelies.H.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Schitterende quilt en ja ellende met machines komt altijd in drieën! Hier de was- de vaatwasmachine en de hoge drukreiniger! Lus je nog peultjes!! Maar liever dit, dan de ziekte van een kind, want we moeten er toch allemaal aan denken! Fijne jaarwisseling en succes met de schootcomputer! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je op mijn blog bent aan komen waaien, dank je wel voor je reactie!!