vrijdag 11 december 2009

Ingepikt!!

Hallo Allemaal, vandaag ga ik hier maar een logje schrijven want het vrouwtje heeft het druk, maar het is niet leuk als het hier zo stil is . Ik heb "Blue" ingepikt want het vrouwtje is op het moment bezig met het geheime projekt. Anders had ze me wel van "Blue"af gekiepert hoor.
Maar als ik nu eens prinsheerlijk op deze heerlijke quilt blijf liggen, vind ze het vast zielig om me hier af te halen. En kan ik nauwlettend in de gaten houden waar ze allemaal mee bezig is!

Pssssst, ze denkt dat ik slaap maar ik heb haar gemurmel en gemopper wel gehoord hoor bij het maken aan het biasband. Maar het band zit erop,en nu gaat ze rijgen want het plakspul wat ze op de achterkant van het band heeft gestreken laat op sommige plekken weer los. Ach dan rijgt ze het maar even vast, heeft ze ook wat te doen. Ze kan toch niet "Blue"doorpitten want ik blijf gewoon liggen. Willen jullie ook een tipje van de sluier zien? (Mem sjocht mar efkes de oare kant op, en net oan heit fertelle!!!!). Het is een heel klein tipje hoor, dit zie ik door de spleetjes van mijn ogen,maar het geheel word ook erruuuug leuk, maar wat er op de hele afbeelding staat, is voor julllie een vraag en voor mij een weet. Word vervolgd in januari!!!!!

Iedereen alvast een fijn weekend en de groetjes van Kitty

2 opmerkingen:

  1. Volgens mij wordt dat een hele mooi glas in lood. En Blue wacht wel even hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat ziet er inderdaad uit als een vrolijke glas in lood....ben benieuwd naar de hele quilt straks!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je op mijn blog bent aan komen waaien, dank je wel voor je reactie!!