woensdag 23 september 2009

Superhulpje!!

Vandaag dan eindelijk op mijn knietjes,op de buik, op m'n .. ja bedenk het maar. Het is dat je sandwichen moet om een quilt af te krijgen, maar anders......... Maar zo zal het bij de meesten van ons wel zijn denk ik.. Zouden er daarom zoveel UFO's liggen??
Maar ik moet zeggen ik had er lief gezelschap bij.

Zoals je ziet is een los draadje niet vertrouwd bij Kitty, en hij (vreemd het is een vrouwtje en toch zeg ik altijd hij..) er niet afblijven.

Eigenlijk schiet het zo niet op ,maar zo heb ik wel weer een paar leuke foto's!

Het is ook zo'n heerlijk poezebeest, ligt de helft van de tijd mooi naast je te krioelen!

Zie je wel dat ie ook telkens een eindje voor me opschuift??
Nou dames en misschien een enkele heer, hier is tie dan, een foto van het geheel, hij is 2.20 bij 2.60cm, een ietsje bietsje te groot om helemaal op de foto te zetten ,maar zo heb je wel een goed beeld van hoe hij is.
En je snapt natuurlijk dat als het werk gedaan is, genieten we even lekker van het zonnetje op de bank!!

14 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke superhulp en wat wordt je blue moooooooi.
  groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige quilt, Klaske. Ik heb ook zo'n hekel aan dat sandwichen, helemaal als hij zo groot is. Wat een schat van een poes is die Kitty, ze lijkt op Cindy van mij, die een paar jaar geleden op haar 14e afgemaakt moest worden omdat ze een hersentumor had. Ook zo'n schat een lapjeskat, die je nooit vergeet. Geniet er maar van.
  Groetjes, Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige quilt, één om trots op te zijn!
  En je had zeker een schattige hulp!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige top en een super hulpje !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie quilt Klaske en knap van je dat je hem kon sandwichen terwijl Kitty er de hele tijd opligt...ik moet mijn hond altijd in de gang opsluiten anders wordt het echt niks...die kan ook zo in de weg liggen/zitten op de quilt....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gezellige, lieve en behulpzame hulp heb je toch. Ze zorgt toch voor de nodige afleiding tijdens een minder leuk werkje. Het is een prachtige quilt.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig is ie,en met wat hulp is het nog goed gegaan.En nu quilten,succes hoor met zo'n grote quilt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zoals ik al had verwacht is dit een hele mooie quilt geworden. Succes met doorpitten. Wat zijn het toch een schatten, die hulpjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat goed dat jullie het samen hebben gesandwiched. Alleen is het veel moeilijker haha.
  Maar het is een prachtige quilt geworden zeg! Mooi hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi hoor Klaske. En petje af voor jouw snelheid! Wat een werk en wat veel uurtjes. Je bent, denk ik, voor altijd besmet met het quiltvirus, of heb ik het mis??

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een superhulpje, maar ook mooie gansjes hoor. Ik heb de uitleg uitgeprint, want wil ze toch ook eens gaan maken.
  groetjes Dorine

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een schatje die lapjespoes, en ik geloof dat je gelijk hebt, dat er zoveel UFO's liggen. De afwerking is het lastigste. Vooral aan het sandwitchen hou ik altijd een paar dagen pijnlijke knieën aan over. Daarom maak ik niet vaak van die grote werkstukken. maar als ik het zo zie die prachtige lap van jou, krijg ik er ook wel zin in.....

  Groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dankje wel dames voor de complimenten en Henny, ik denk dat je gelijk hebt waarschijnlijk ben ik voor het leven besmet met het quiltvirus, ach er zijn ergere virussen, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hi Klaske, wat een schitterende quilt in wording laat je ons zien. Heel erg mooi! En geef je lieve hulp maar een extra aai voor het goede helpen...;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je op mijn blog bent aan komen waaien, dank je wel voor je reactie!!