zaterdag 1 augustus 2009

Winkeltjes op vakantie.
Toen we in Bagnols sur Céze op woensdag naar de markt gingen, kwamen we zomaar een quiltwinkeltje tegen in zo'n leuk nauw winkelstraatje. Ik had wel adressen gezocht natuurlijk, maar dat er hier 1 was ben ik niet tegen gekomen. Voor diegenenen die nog naar de Ardeche gaan, hier is hun adres. Het is een klein winkeltje met beddengoed en quiltstoffen. Het is anders dan wat we hier gewend zijn maar het was wel leuk om er even te strúnen. Catharina heeft een foto gemaakt van de stofjes. Ik heb een paar woorden met de eigenaresse gespoken. Bonjour en au revoir, want ja dat frans..........haha.

Maar een adres in de buurt wat ik wel op het internet had gevonden was in het lieve dorpje Goudarques. Een heel klein winkeltje , waar de eigenaresse gelukkig wat engels sprak. Ik heb niks gekocht want het viel eigenlijk wat tegen. Maar het was een heel lief winkeltje. Ik had nog meer adrssen op gezocht, maar mijn mede-vakantiegangers hadden niet echt de interesse voor de winkeltjes die ik wel leuk vond. Dus heb ik het hier maar bij gelaten. Toen we in Castellane waren heb ik nog wel een souveniertje voor me zelf gekocht. Een vingerhoed met lavendel en 'Cigales'. Vond ik wel toepasselijk, en ik had maar gedacht dat ik voortaan waar ik ook ben op vakantie maar een vingerhoed mee moet brengen. Volgens mij is er nog een medeblogster die dat doet, maar kan zo niet bedenken wie het doet. ( Was het niet Katrien of ?).Zo nu zal ik eerst eens bezig met de BBQ , gaan we de kattenoppas even lekker verwennen, want dat hebben ze wel verdiend. Kitty was wel onwennig van ons, en loopt ons nu telkens voor de voeten,want hij zal wel denken straks smeren ze hem weer. Maar nee hoor wij kunnen er weer een jaartje tegen aan!!!!

5 opmerkingen:

 1. Geweldig al die lapjes en dan die vinger hoederg mooi is die .
  Leuk dat je op mijn blog bent geweest,waar die foto's zijn ik heb geen idee,het is mij al eerder overkomen .
  het is heel raar

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie stofjes daar en je hebt niets gekocht???
  Wel leuk die vingerhoed en het is wel een idee om zoiets als souvenier steeds mee te nemen.
  groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk zo en genieten van al die winkeltjes. Kan je je portemonnee wel dichthouden dan......................
  Al die leuke lapkes..........

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke winkeltjes lijken me dat. Mooi vingerhoedje ook. Sinds 1996 doen wij dat ook van elke bestemming een vingerhoedje. Ik zal eens een foto op mij blog zetten van de verzameling.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi vingerhoedje.Ik heb ook al een hele verzameling.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je op mijn blog bent aan komen waaien, dank je wel voor je reactie!!