dinsdag 11 augustus 2009

Boterhampapier.....


Ik ben bezig met mijn CWDQ blokjes, en ik ben bezig om te paperpiecen op het boterhampapier van de Lidl. Ik kan het iedereen aan bevelen want "it giet dat it slydjaget". Sorry het gaat gesmeerd. Laatst was er iemand op het prikbord die deze tip gaf.Het werkt super. Mijn CW blokje heb ik met de hand gedaan, Maar ik heb het op de naaimachine ook geprobeert met mijn NYB blokje en dat werkt ook perfekt. Misschien dat ik toch nog maar even bij de Lidl moet hamsteren. (Als het er nog is tenminste!).
Jullie moeten nog even wachten op een foto van de CWDQ blokjes want het is nog niet de 14e!
Update:Ben vanmiddag naar de Lidl in Damwoude geweest, kon ze niet vinden. Ik heb er naar gevraagd maar deze man keek alsof hij vuur op water zag branden!! Hij wist van niets, toch vreemd hoor, een tijdje terug hadden ze het nog in de winkel en nu weten ze van niets. Jammer anders had ik een paar rolletjes meegenomen.

7 opmerkingen:

 1. En ons wel nieuwsgierign maken!
  Ik heb een hele leuke vakantie gehad en de gezondheid gaat gelukkig ook weer beter. Hoop weer wat actiever aanwezig te zijn :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb het papier ook gekocht. Ben heel benieuwd hoe het werkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Klaske,

  Dat is een goede tip. Vanmiddag meteen even naar de lidl. Ben nog wel niet zo ver maar je kan het maar beter vast in huis hebben.

  Fijne dag.

  Liefs Daan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had het ook gelezen en toen ik vorige week bij Hilde in Bouillon was even bij de Lidle aangewipt en? Ja hoor daar verkochten ze het dus gelijk maar twee pakjes meegenomen. Heb er nog niet mee gewerkt maar als het weer weer wat minder wordt.....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hallo klaske,
  omdat nu pas je blog las kan ik nog wel berichten dat de lidle in harlingen er verleden week nog wel wat van die boterhampapierrollen liggen....het is maar dat je het weet.
  een leuke blog,ik lees hem voor het eerst,maar ik blijf je nu volgen.

  gr elske

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Elske, bedankt vor je berichtje. Mijn schoonmoeder belde gisteren dat ze 3 rollen voor me mee genomen had uit Buitenpost, dus ik kan nog een heel eind vooruit.Maar bedankt voor de tip!!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je op mijn blog bent aan komen waaien, dank je wel voor je reactie!!