zondag 28 juni 2009

Rustig!

Ik kreeg gister de vraag van Marie dat het hier wat stil was op mijn blog en of ik met wat bezig ben. Nou ik denk dat het voorlopig eventjes vrij stil zal zijn op mijn blog, want de kids hebben vakantie en met dat mooie weer denk ik dat we ons wel eens even vertoeven op het strand van ...Maar daarom heb ik niet stil gezeten hoor!!!!. Ik ben bezig om alle blokjes en blokken van Blue uit de stof te knippen, Ik wil graag Blue gauw afmaken zodat ik hem in de winter door kan pitten. dus hoop ik dat ik aan het eind van de zomer de top af heb, en aangezien bloggen veel tijd in beslag neemt, ik wat minder bloggen ga en wat meer ga quilten. Daarom kom ik nog weleens bij jullie aanwaaien hoor of schrijf eens een blogje, maar het is vooral genieten van de vakantie met de kids en quilten.
Oja ik ben deze week begonnen met de Quilters Blessing, (daarom was het hier ook zo stil,Marie!!).
Het is een lekker werkje voor in de zon, je pjukt heerlijk door en je hoeft er niet bij na te denken. Het blokje met de spelden hoort bij blue, en moet even gerijgd worden en kan geappliceerd worden. Ik heb van Jellie geleerd om 3 steekjes te maken en dan de draad even aan te trekken. En het werkt, je ziet de steekjes nauwelijks.
Nou tot een volgend blogje, het kan 2 dagen duren maar ook 2 weken ! Als ik het zolang kan volhouden om niet te bloggen haha!!

2 opmerkingen:

 1. Aah nu snap ik het!
  De stitcheries zijn mooi!
  en ja op vakantie moet je natuurlijk ook wat mee hebben om te doen.
  Veel plezier op het strand!

  Groetjes
  Marietje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zien ze er allemaal mooi uit!!
  Je blue wordt volgens mij ook mooi zeg!
  Ik probeer ook af en toe alvast wat klaar te maken/leggen voor de vakantie: blokjes voor de sbs, en voor de mystery dan heb ik in ieder geval iets om in elkaar te zetten ;-) Voor jullie is Zuid-Frankrijk nog verder dan voor ons, al gaan wij dit jaar ook meer 1000km naar het zuiden ;-)

  Groetjes, Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je op mijn blog bent aan komen waaien, dank je wel voor je reactie!!