zaterdag 6 juni 2009

Eeuwige twijfelaar.


Ik was vandaag aan het goochelen, ja met ch, met mijn driehoekvierkanten, weet niet hoe ik ze anders moet noemen.Ik heb ze gemaakt van restjes stof die ik nog had, en ik had nog stroken Kaffe Fasset die ik nog had van de Oldehove quilt.Ik had ze bedoelt om te gebruiken bij Tip de muis, maar dan ben je aan het schuiven en dan kom je op leuke ideeën.Bijvoorbeeld deze:
Om hier een quilt van te maken is ook heel erg leuk, maar dan moet ik weer wat anders bedenken voor Tip. Snappen jullie nu dat ik twijfel? Nou goed, ik ga er een nachtje over slapen en dan horen/zien jullie het nog weleens.
Nu eerst nog even een rondje door (b)logland, en dan maar even aan de slag met de mysterie van het Quiltersgilde.Zijn er ook (stille)lezers die hier mee bezig zijn? Ik maak hem van batikstoffen.
Allemaal een fijn weekend!!!!!!

7 opmerkingen:

 1. Ik vind het onderste probeerseltje heel erg leuk, mooi patroon zit hierin, maar ook de rand om Tip is vrolijk m.a.w. aan mij heb je ook niks.
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleuren, En Tip zijn auto vind ik erg leuk wij hebben zelf ook een kever cabrio oldtimer, ja Tip is ook leuk.
  En wat de keuze betreft, slaap er maar een over.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat maak je toch mooie dingen. De kattenquilt wordt super.
  Leuk he dat goochelen met blokken. Ik heb verleden jaar ook zo'n KF top gemaakt, maar de blokken weer net iets anders gelegd. Er moet ergens op mijn blog een foto staan. De top ligt in de UFO-,and ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke blokken Klaske! Ik vind die onderste en drie na onderste erg geslaagd! Heerlijk die felle kleuren. Ik weet nu ook wat de shabby roses zijn. Ik kom nog eens langs om te zien hoe die van jou wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hoeft helemaal niet te twijfelen. Gewoon de onderste quilt maken en een nieuwe rand bedenken (zegt iemand die noooooit twijfelt). Je stitchery is leuk geworden.
  Fijne zondag

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zou ook voor de laatste foto gaan!
  Dat ziet er wel heel mooi uit!

  Groetjes
  Marietje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind de tweede foto dan weer 't mooist! Hihi... aan ons heb je niks zeker?
  En Tip krijgt dan gewoon een andere leuke afwerking!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je op mijn blog bent aan komen waaien, dank je wel voor je reactie!!