zondag 31 mei 2009

Vouwtechniek


Op vrijdagavond neme men een boek uit de plaatselijke bibliotheek, die men al eens vaker heeft door gebladerd. Zaterdags gaat men heerlijk in het zonnetje het boek lezen tot men er helemaal gefascineerd van word. Het kost geen enkele moeite bij dit boek!!!!!!!!!

s'Avonds na het eten plukt men een lap stof en 2 kleine stukjes stof uit de stofvoorraadkast en gaat achter de naaimachine zitten plooien maken. Dan duwt men een dvd in de dvd speler, en gaat met het hele gezin film kijken, ondertussen lekker de lapjes met de hand in de hoeken naaien.De film duurder 90 minuten en in de laatste 5 minuten gebeurde er nog wat. De film had de gouden palm gekregen en wij hebben maar bedacht dat dat betekent: Slechtste film die men ooit heeft gemaakt. Maar ondertussen toch maar mooi de stukjes met de hand vast genaaid. Dan gaat men na een lekker nachtje slapen gezamelijk ontbijten en dan weer aan de slag. Nog een paar stukjes met de hand lekker in het zonnetje(kan ook met de machine) en dan kunnen de randen er om heen.!!


Even in dubio, neem ik de naaimachine meee naar buiten of blijf ik binnen. Even naar de rode armpjes gekeken en het werd dus binnen.Nog even gebruik maken van S. haar naaimachine, want die gaat van de week weer terug. Wat is het toch een super leuk werkje dat meanderen. Men naait dan nog even de bies eraan vast, dan is het zondagavond 6 uur en hebbe men een............
Quilt met diepte van 58 cm bij 58 cm. Er moet nog een tunnel aan gemaakt worden en dan kan hij op een mooi plaatsje hangen. Dit was zeer leuk om te doen, en het heeft heel veel mogelijk heden waar je je fantasie op los kan laten. Dit boek komt dan ook op mijn verlanglijstje te staan, en jullie zullen vast en zeker nog iets van de vouwtechniek op dit blog tegenkomen.


10 opmerkingen:

 1. Wouw wat een kunstwerk. Mooi gedaan. Kan mijn voorstellen dat je dit boek op je wensenlijst zet.
  groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het meanderen heb je trouwens mooi onder controle. Ik moet er nog mee beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In een woord SUPER.
  groetjes Dorine

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je op mijn blog bent aan komen waaien, dank je wel voor je reactie!!