donderdag 21 mei 2009

Groen, Groener

Het zonnetje wou maar niet komen dus ben ik maar achter de naaimachine gaan zitten, ik heb nog een NYB blok gemaakt. Toen ik van de week de foto van NYB(New York Beauty voor de mensen die zich nu afvragen waar ze het in vredesnaam over heeft!) als header had, vond manlief het eigenlijk wel een beetje een chaos. Ik heb daar nog een over nagedacht en dacht: Daar heeft ie eigenlijk ook wel gelijk in. Dus heb ik besloten om mijn grote NYB alleen van batik stoffen te maken. En ja wat doe je met die andere 3? Ik heb er vandaag een bij gemaakt en er een miniquiltje van gemaakt. Maar nu kom ik op het groene, anders zullen jullie ook wel denken van "huuuuuuh waar slaat die titel dan op?". Ik heb weleens verteld dat ik niet van bruin houd, maar van groen houd ik evenmin, vooral donkergroen niet, gifgroen vind ik nog wel grappig. Maar je zult me dan ook nooit maar dan nooit in groene kleding zien. Maar nu heb ik het quiltje gemaakt, zit er allemaal groen in, maar eerlijk gezegd valt het me nog niet eens tegen. Maar ik blijf er bij, groen is voor de bloemen en de planten. (Vandaar die mooie groene achtergrond,Haha).
Zo nu nog een wandelingetje bij mijn medeblogsters en dan nog maar even bezig met...................Fijne avond nog!!!!!

7 opmerkingen:

 1. Ik vind het groen helemaal niet opvallen. Ik ben ook geen groen mensen (inderdaad wel de planten). Maar dat miniquiltje is wel heel mooi geworden, ik ben dan wel benieuwd hoe die grote quilt gaat worden, want de kleine is al indrukwekkend genoeg.
  groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is een heel mooi quiltje. Ik ben ook geen groene maar toch heb ik ook een groen quilt...met herfstblaadjes. Dus natuur!! Och af en toe moet je van het padje af.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een vrolijk quiltje is het geworden!

  En wat leuk dat je uit fryslân komt (ja toch?), mijn DH komt daar namelijk ook vandaan....

  Groetjes, Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je lijkt mijn DH wel, die walgt ook van groen en zal het beslist nooit dragen ook.
  Je miniquiltje is mooi geworden.

  Groetjes
  Ines

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gelukkig nog iemand die niet van bruin houdt. Ik vind dit een heel erge kleur, vooral in quilts. Groen kan nog wel, vooral een pittig groen kleurtje. Ben benieuwd naar je NYB. Ik heb er een paar jaar geleden ook een van felle batik gemaakt (met o.a. groen). Staat nog ergens op mijn log.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hi hi hoe herkenbaar, ik heb hetzelfde bij groen...behalve bij groen in de natuur, daar ben ik dol op! Leuk dat we elkaar bij Verhildersum troffen Klaske, groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hee...ik vind groen wel een mooie kleur!
  Ook al is ie moelijk te combineren, groen en groen blijft lastig! Ik kom het ook vaak tegen in mijn werk met de kleur groen.
  Maar de stofjes die je hebt gebruikt in de groentinten (ik herken ze uit de voorraad van Jellie) passen heel goed bij elkaar.
  Al met al dus een mooi geheel!

  Groetjes
  Marietje

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je op mijn blog bent aan komen waaien, dank je wel voor je reactie!!