dinsdag 28 april 2009

Vakantie!


De kinderen hebben vakantie en ik dacht laat mij vandaag ook maar even vrij nemen
Dus de kaboutertjes doen het huishouden en ik ben lekker bezig geweest met de blokken van sprei "Blue".Ik heb achter de naaimachine gezeten, maar toch naai ik met de hand op een of andere manier secuurder, maar dat heb ik weleens vaker gezegd geloof ik. Ik moet 12 grote blokken van 30 cm waarvan ik er al 7 (vanavond 8), en 66 blokjes van 15 cm waarvan 30 blokken bij het originele patroon panelstof is maar waar ik 30 applicatieblokjes van ga maken.12 gewone blokjes heb ik af, en dit is mijn eerste applicatieblokje.Het is wel een gepriegel maar ik vind het wel heel erg leuk om te doen.

4 opmerkingen:

 1. Mooi applicatieblok. Ben benieuwd hoe je blauwe quilt gaat worden. Blauw is ook een van mijn favoriete kleuren. Mijn blauwe is bijna af.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Klaske, doe je dit met de needle turning techniek? Ik vind het zelf nml een mooie techniek, alleen lukt het mij nog voor geen meter.
  groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Elly ik teken eerst op de goede kant van de stof, dan rijg ik het en dan er opnaaien, maar dit was wel een gepriegel, dus probeer ik maar wat uit,want ik heb nog niet zovaak geapplicerd,het is wel leuk werk om te doen, ik moet nog 29 applicatie blokken ,dus...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ...oefening baart kunst :)
  groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je op mijn blog bent aan komen waaien, dank je wel voor je reactie!!