donderdag 30 april 2009

Koninginnnedag.....

Brainstorment zaten we voor de TV: Wat gaan we vandaag doen, toen we in 1 keer een zwarte auto in het publiek en tegen de naald zagen rijden. Vol ongeloof, dit kan niet ,dit moet gespeeld zijn, maar helaas het was echt, je wilt het niet geloven, maar het was echt, 4 doden en 13 gewonden. Niet best. En je snapt het niet.

Zijn er toch maar even op uit geweest, en toen koffie gedronken in het zonnetje.Ik ben dapper bezig geweest om mijn restjes DMC op kartonnetjes te binden. Gisteren maar even wat DMC bij gehaald( want mijn borduurgaren is niet bjusterbaarlik veel), want op het prikbord hebben ze weer een nieuwe BOM gevonden, Shabby Roses genaamd.
En aangezien ik graag nog eens stitchery wou doen, want je ziet zulke mooie dingen voorbij komen in weblog land..... Lijkt deze me wel heel erg leuk om deze te maken. Ik denk dat ik het met de restjes stof van mijn sampler ga maken.
Eigenlijk ben ik in dubio ga ik hem wel of niet maken, maar dan denk ik: een bom komt 1x in de maand dus dat moet kunnen. Morgen komt de derde, die sla ik gewoon op en print hem uit en dan kan ik er gewoon met aan de gang wanneer ik er tijd voor heb.( Zou hij nog op de harde schijf passen? Volgens mij staat ie vol met patronen, hihi)

3 opmerkingen:

 1. Ja de shabby roses BOM is helemaal geweldig, de eerste twee blokken staan bij mij ook op de harde schijf. Ik weet nog niet of ik hem ga maken hoor, ik ben al met heeeel veel BOM's begonnen dit jaar.
  Verschrikkelijk dat Koninginnedag zo afgebroken is, het is niet te begrijpen.
  Groetjes Hennie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bij Magdaleentje starten ze ok een nieuwe bom (die is niet gratis), maar wel heel mooi: tail feathers
  groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik werd er stil van ... zo triest!
  Zeker een schitterende BOM. Onderdeel van quilten is volgens mij : verzamelen van patronen! Leuk toch!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je op mijn blog bent aan komen waaien, dank je wel voor je reactie!!