zaterdag 25 april 2009

Geen dilemma meer!

Hallo daar ben ik weer, had het deze week druk met borduren.(Zie berichtje hieronder)Dit is het resultaat geworden. Ik had nog een lijst te liggen van 25 bij 50 cm en waar het glas van stuk was. (mijn motto: wie wat bewaard heeft wat!) Manlief heeft een stuk glas gesneden, hij houdt er het zelfde motto op na. LOL.
Ik heb leuke ideetjes gekregen, maar het is toch de lijst geworden. Want daar waar hij moet hangen is niet veel ruimte.
Dames bedankt voor de ideetjes!!!!
Inge, je "molentje"-idee ga ik bewaren en eens gebruiken.Hebben jullie weleens geprobeert om te patroon tekenen buiten? Zou het niet doen als ik jou was, en al helemaal niet hier in het hoge noorden waar het altijd waait!Al is het windkracht 0.
Ik vanmiddag en het was de eerste maar ook laatste keer!
Weken terug had ik mijn dochter al beloofd om een paarse zomer jas voor haar te maken, maar ja ... (Ze houd net als haar moeder op dit moment van paars)
Dus ik dacht nu moet ik toch eindelijk maar patroontekenen.(En dat is nu juist het iets waar door ik eigenlijk minder kleding naai dan ik zou willen, want ik vind het een ......werk.) Maar ja het hoort er jammer genoeg bij. Maar je snapt het wel, te mooi weer om in huis te zitten, en dus maar naar buiten.
Ik heb het voor-en achterpand getekend, met dan hier de mok en dan daar de lineaal en dan daar de ..... Je ziet het: Patroontekenen is iets voor slecht weer en in huis, en dochter lief moet maar even wachten tot morgen want dan word het wat kouder geloof ik. (16 graden zegt Piet)

Ik heb mijn CWDQ er maar bij gepakt want dat kan ik lekker in het zonnetje doen of het nu waait of niet, en kan ik straks op de bank lekker verder.

Nog een fijne zondag!
Nog in noflike snein!

3 opmerkingen:

 1. Klaske, zo ingelijst vind ik hem erg mooi. Ik wist niet dat hij zo groot was, dacht aan een klein borduurtje van hooguit 20 x 20 cm. Maar er is in ieder geval weer een probleem (nou ja, probleem....) opgelost.
  Fijn weekend nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo weer een affo.
  Dat is een van de reden waarom ik ook haast geen kleding meer maak. Er gaat ook zoveel tijd zitten in het patroon tekenen en stof knippen. En dan heb ik ook nog van die monsters in de weg lopen die altijd dan op tafel moeten.
  Ach vandaag kan je aan de gang. Hier in Amsterdam is het donker en het miezert.
  groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha, hiel herkenbaar.
  ik ha hjir ek wat storfkes lizzen en ek ik patroon tekenjen hald my wat tsin.
  mar as it jûn mei sit wol ik der dochs mei begjinne. oer in fjirtjen dagen binne myn skoanâlden 50jiir trouwd en wol ik wat neis hawwe.
  bin hjoerd efkes nei Akrum west, nei de Kleankast .... moai guod mar wol oan'e priis (foar myn beurske tenminsten)
  list ek efkes sjen as it Klear is? (en ja ik ha it ek wol bûten besocht, neat wurdig, doch it net wer, haha. steeds achter it spul oan drave as der wat wyn komt)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je op mijn blog bent aan komen waaien, dank je wel voor je reactie!!