zondag 22 maart 2009

CWDQ

Heb me vandaag aan gesloten bij een groepje CWDQ quilters die elke 14e van de maand een update van hun blokjes op hun blog laten zien, en ik mocht meedoen. Dit is georganiseerd door Inge die het gezamenlijk doet met anderen dames. Op haar site vindt je alle dames die mee doen. Zeproberen elke maand 1 á 2 blokjes te maken.Op die manier hopen ze over een poos het einddoel te halen en de quilt afgewerkt te krijgen.
Ze zijn met een paar dames gestart omdat het fijn is bij dergelijke projecten elkaars ondersteuning te krijgen, anders hou je zo’n groot project niet altijd vol!
Dus ik doe gauw de computer uit want ik wil de 14e toch wat laten zien!

6 opmerkingen:

 1. Welkom bij de CWD club.Benieuwd naar jou blokjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Even lekker bijgelezen op je blog. Je kat vind ik echt fantastisch eigenwijs ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Welkom bij de club, ik ben benieuwd naar je vorderingen. Ik zal je mail later vandaag nog beantwoorden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Klaske

  Wat leuk dat je ook meedoet aan de CDW ik heb je meteen bij mijn lijstje gevoegd, zodat ik elke maan even langs kom bij.
  Wat heb je een leuk site, ben meteen even op visite gekomen,heb mijn eigen koffie even meegebracht, want je was niet thuis!
  Groetjes Joke en leuk dat je ook even bij mij bent langs geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hé Klaske, ik zie nu pas dat je ook bij de CWD-groep bent gekomen. Leuk! Ik ga je meteen op mijn lijstje zetten en kom dan ook elke maand kijken wat jij gedaan hebt. Tussendoor wip ik ook wel eens bij je binnen, het is hier gezellig. De weg naar mijn blog heb je inmiddels gevonden, bedankt voor je reactie.

  Groetjes,
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk, dat je ook gaat meedoen. Het motiveert en stimuleert als je met een groep aan zo'n project werkt en elke maand iets 'moet' laten zien. Veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je op mijn blog bent aan komen waaien, dank je wel voor je reactie!!