zondag 9 oktober 2011

Het is ook zo.....

Vrijdag wipte ik even langs op de nieuwe blog van "Goof", waar ze haar prachtige Nearly Insane nog eens even liet zien...
Ik dacht toen, hé dat is ook zo, dat is de quilt die mij toen inspireerde om met de Nearly Insane aan de slag te gaan, vond haar kleuren super, maar dacht zij is met die kleuren aan de slag (en meerderen hebben haar voorbeeld gevolgd)dan ga ik ze van batikstoffen maken...

Ik heb destijds 17 blokjes gemaakt, en om eerlijk te zijn, deN.I is enigzins in de vergetelheid geraakt..
Deze 2 blokjes heb ik vorig jaar nog liggend gemaakt toen ik met een hernia lag, maar helemaal vergeten om ze op mijn blog te zetten, dus dat werd ook wel eens tijd vind je niet?
Wat een verschil met Goof haar kleurtje hé?!

Blijf Goof haar N.I prachtig vinden, maar ik ben dan ook iemand die van zowel felle kleuren als van antieke(roosjes) kleuren houdt..
Nou komt dat goed uit, maak de Dear-Jane van Rozenstofjes in de rood/roze tinten, en de N.I in de felle batikstoffen, en kan ik ze lekker afwisselen, beide worden toch een 10 jaren plan, ben ik bang..

Maar ik kom toch steeds op het rood uit, en ik kon vanochtend weer een paar rode stofjes(gekregen van skoanmem) aan mijn verzameling toevoegen..
Het borrelt nog steeds wat ik er van ga maken, maar het ontwerp gaat al enige vorm aan nemen.
In mijn hoofd dan hé?!


Fijne zondag allemaal, het is een heerlijk quiltweertje!!

Als je op labels: Nearly Insane klikt , hier onder dit blogje krijg je alle blogjes over de N.I te zien...

15 opmerkingen:

 1. eenzelfde quilt met andere stoffen is een totaal andere quilt! vind ik zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je batikstoffen vind ik prachtig en je moet wel een kleurtje gebruiken wat je aanspreekt. Ik ben al jaren met N.I. bezig maar de kleur spreekt me niet aan , dus blijft hij gewoon liggen. Moet hem toch ook maar eens weer oppakken en gewoon opnieuw beginnen met kleuren die me wel aanspreken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat jij die blokken liggend kon maken, knap hoor. Ik vind hem in felle kleuren ook leuk. Maar dat vind ik ook zo leuk van quilten, je kunt zo heerlijk afwisselend bezig zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Succes dat wordt een heel vrolijke NI! Zo wissel je lekker af met de roosjes! Knuffel
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie blokjes had je nog gemaakt,en wat een verschil hé.Maar dat moet kunnen .

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Quilts in totaal verschillende uitvoeringen, daar kan ik van genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, de NI van batikstofjes. Daar moet je durf voor hebben. Kan me er geen voorstelling van maken hoe het grote plaatje eruit komt te zien dus ik volg je met spanning. Zelf ben ik wel atijd gecharmeerd van batikstoffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie blokjes en wat mooi van kleur
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat spettert van je blog af, wat een lekkere felle kleuren.
  Ik was ook met de NI begonnen, maar dan in het fel blauw en dat werd niet zoals ik had gedacht, dus een tas gemaakt voor een van de kleindochters en op zoek naar nieuwe kleuren.

  Groetjes
  Ines

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het is totaal niet mijn ding, die felle kleuren, ik zou niet weten wat ik er mee moest doen maar mooi vind ik het wel! Ik word ter vrolijk van!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze wordt heel vrolijk! Echt jouw kleuren Klaske. Ik hou ook van felle kleurtjes en batik. Het ligt aan de stemming. Romantische stofjes vind ik ook erg mooi. Eigenlijk vind ik de meeste quiltstoffen mooi, alleen van bruin krijg ik de kriebels.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie blokken heb je gemaakt en wat leuk om ze in een andere stof te zien. Dit wordt ook een geweldig mooie quilt volgens mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk om deze quilt ook eens in hele andere kleuren/stoffen te zien. Veel succes ermee!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je op mijn blog bent aan komen waaien, dank je wel voor je reactie!!