zondag 15 augustus 2010

Wel heb je ooit...

Tsjonge, jonge wat een weken heb ik achter de rug, mijn vrouwtje heeft jullie al verteld dat we in het nieuwe huis hebben  geslapen, maar voor een kat zoals mij is het wel even wennen hoor!!!!!!!!!!
Hoe kunnen ze me dat nu aan doen, om me van mijn eigenvertrouwde plekkie te halen!!!!
Ik weet het, mijn baasjes woonden er 16 jaar en ik maar 12 jaar maar toch....
Ik heb me eerst maar anderhalve dag vermaakt onder de bank, het zijn hier zulke vreemde geluiden, maar jullie weten het, een kat is nieuwsgierig en toen ben ik maar eens wat om gaan scharrelen.

Kijk eens aan, hier staan nog wat vertrouwe doosjes, daar kan ik heerlijk in het zonnetje liggen.
Ik geloof dat deze ruimte de hobbykamer van mijn vrouwtje word, dus zal ik hier ook wel veel tijd door brengen.Ik geloof dat ik me hier wel thuis kan voelen.
Nu hebben ze me vandaag beloofd dat ik morgen voorzichtig eens naar buiten mag, en kan kennismaken met een tuin vol met bomen,planten,bloemen op haast 500m2.
Dus als ik niet verdwaal in de jungle dan horen jullie  meer me!!!

Groetjes van Kitty

O,ja moest nog even doorgeven van mijn vrouwtje dat als er iemand is die haar nieuwe adres nog niet heeft maar wel haar oude, stuur haar dan  even een mailtje , dan mailt ze je ons nieuwe adres!!!

15 opmerkingen:

 1. Goed gedaan Kitty, trek de stoute schoentjes maar over je poezelige pootjes aan en ga op pad. Wel goed de weg naar huis onthouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach ach, zie kitty daar nou toch verloren onder die bank zitten. Je bent als kat toch maar overgeleverd aan de grillen van je mensen... Ik hoop dat ze na een safari opgekikkerd is.. Veel plezier op jullie nieuwe 'landgoed':)
  Groetjes
  Rian

  BeantwoordenVerwijderen
 3. geniet maar van je nieuwe thuis hoor Kitty

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja Kitty, dat is even wennen zo'n nieuw huis

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kitty, ik hoop dat jij en je baasjes het heel goed naar hun zin zullen hebben op hun nieuwe stek.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, Kitty. 500 vierkante meter vol verrassingen, plezier en spanning. Dan zul je vannacht wel geen oog dichtdoen van ongeduld.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Arme Kitty, daar weet ik als poes ook alles van, die van mij zijn in mijn poezenleven ook verhuist en ik vond het vreselijk, maar het went, echt waar.

  Groetjes
  Saartje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het is wél even wennen natuurlijk, maar je zult al gauw gewend zijn hoor. Onze Banjer van inmiddels 13 voelde zich ook al gauw thuis hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Kitty alles went, en als je straks je jungle verkend heb, wil je helemaal niet meer terug. Veel succes met het onderzoeken van je nieuwe buurt.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lieve Kitty,
  Gefeliciteerd met je nieuwe huis en ik hoop dat jij en je baasjes zich er erg vlug thuis zullen voelen.
  Gelukkig zijn je vertrouwde doosjes meegekome.
  succes met je ontdekkingstoht in de tuin
  groetjes Dorine

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Och Kitty..... Wat een drama,he, een nieuw huis!! Joris vindt het al erg als ik een kamertje anders inricht..... 8( ...
  Heel veel sterkte met snuffelen en snel wennen hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gelukkig begint Kitty ook haar draai te vinden in het nieuwe huis. Dat blijft toch altijd maar spannend met een verhuizing.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hè Klaske, Veel geluk met z`n allen in jullie nieuwe huis! Kitty zal vanzelf haar draai wel vinden, vooral in zo`n kamer met allemaal quilts om onder en op te soezen....

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het is even wennen Kitty, maar je baasje krijgt een mooie naaikamer, waar jij je heerlijk kunt terugtrekken als het je teveel wordt.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je op mijn blog bent aan komen waaien, dank je wel voor je reactie!!