zaterdag 3 juli 2010

Het vervolg....

Ik zal maar eerlijk zijn, maar het hoofddoel was toch eigenlijk "it Quiltershúske".Maar dat zal jullie wel niet verbazen denk?!(Wil een linkje naar een eerder blogje maken, maar het wil niet, volgens mij is het op dit moment wat in de war bij blogger!)Nu dus wel!!!!
Volgens mij zijn deze kussens gehaakt door Helena de eigenaresse van it quiltershúske.
Achter in de schuur stond een mevrouw die prachtig porselein beschilderde, volgens mij ook een hele leuke hobby. Moet je eens kijken hoe mooi zij schildert, de rozen zijn net echt.Toen we daar waren moesten de quilten die buiten hingen naar binnen want jammer genoeg begon het te regenen.
Dat was dus een goede reden om het quiltershûske maar in te duiken, want ja we willen toch niet nat worden,hé?!Maar wat was het weer smullen daar binnen. Ze had weer prachtige stofjes binnen gekregen. Nou die kun je toch niet laten liggen wel?Toen we de buit binnen hadden, Ruke heeft ook stofjes gekocht hoor!!!!!!, zijn we naar Theeschenkerij "de Pleisterplaats gereden waar o.a  Janny van der Kloet was met haar quilten. Nu heb ik geen foto's van haar quiten gemaakt maar kijk maar eens op haar site, daar staan hele mooie quilts!!
Ik weet niet hoe het bij jullie is, maar hier is het heerlijk afgekoeld, nadat hier rond een uurtje of 6 de regen met bakken uit de lucht viel!!!

Allemaal een fijn weekend!!

Hebben de bloggers onder jullie ook problemen met het foto plaatsen? Grrrrr, het wil niet zoals ik wil, wil je snel even een blogje schrijven , springen de foto's telkens naar een andere plaats dan ik ze wil hebben.Had hier anders nooit problemen mee..
Ja ik weet het, haastige spoed is zelden goed, maar volgens mij is het zo nu en dan wat in de war bij blogspot, of ben ik nou echt de enige die er last van heeft?

20 opmerkingen:

 1. Mooie stofjes.
  Volgens mij hebben ze in blogland ook last van de warmte.
  groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat hebben jullie een leuke dag gehad zo te lezen en weer veel te zien.
  Ik was nog even op je blogje van een paar keer geleden. Wat een mooie blokken met die japanse roosjes???
  echt heel bijzonder zoals je de stof verwerkt
  ga zo door
  groetjes Dorine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke dag en mooie stofjes.
  Hier ok flink afgekoeld.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jullie hadden een gezellige dag! Lijkt me een heerlijk winkeltje! Als het me lukt omdat eens in te plannen zal ik het zeker doen!
  Ik heb de laatste dagen geen logje geplaatst.... :( ......, maar was het morgen van plan.
  Ik hoop dus maar dat er geen problemen zijn, want onze dochter is niet in huis........ (dus hoe ik het dan moet oplossen........)
  Nou, we zullen het gewoon maar gaan zien... In elk geval is het heerlijk afgekoeld!
  Liefs uit Ommen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is dat toch een leuk winkeltje! En weer zulke mooie lapjes gekocht. Mooi, dat schilderwerk op die borden, je zou er zo weer een hobby bij hebben!
  Heerlijk dat het weer afgekoeld is, hier in huis hangt de warmte nog steeds, maar hopelijk wordt dat gauw beter.
  Over fotoś, die staan hier vaak op een plaats waar je ze niet wil hebben, maar dat is al een tijdje zo.
  Groetjes, Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijk winkeltje is dat! en ik loop een beetje achter, wat zijn de blokken van je japanse roosjesquilt MOOI!!
  Hier is het ook afgekoeld tot normale proporties, dus we kunnen vandaag weer fietsen, de zon schijnt al weer nen het is nog maar 6 uur in de morgen, hoe was het ook al weer.....de morgenstond.....

  groetjes Jeannet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een heerlijke dag en mooie stofjes gescoord. Hier is het ook afgekoeld maar het heeft maar een klein beetje geregend.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat fijn dat je een leuke dag gehad hebt,meestal zijn uitstapjes naar quiltwinkeltjes snoepreisjes.Vind het ook fijn dat het niet zo heel warm meer is.groetjes en een fijn weekend gewenst Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke dagje zo, en dat je vooral naar het winkeltje wilde verbaast me niets, gek hé? We hebben allemaal lapjes in overvloed en toch altijd weer op zoek naar die ene, ook zó mooie stof....Je nieuwe lapjes zijn prachtig! Inmiddels begint het hier alweer lekker op te warmen na de verfrissende buitjes gisteren (er viel hier niet zo veel regen) Fijne dag gewenst, toch heerlijk die zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De regen is toch altijd nuttig, is het niet voor de planten dan is het voor het quiltwinkeltje.
  Het is een fijne dag geweest voor jullie!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zo te zien hebben jullie een heerlijke dag gehad. En volgens mij ook alle regen, want hier regende het best kort. Gelukkig is het wél wat koeler. Heerlijk, nou kan ik tenminste nog met aandacht aan mijn schoolwerk werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een heerlijke dag hebben jullie gehad. Het is altijd een heerlijk extraatje als er een quiltwinkel bezocht kan worden.
  Wat de problemen met blogspot betreft....ja, ik heb ze ook. Ik kan b.v. geen of maar een enkele foto zien bij een berichtje. En dat verschilt ook nogal eens. Vandaag zie ik alleen de foto van het bankje met het haakwerk en moeten via een omweg naar Internet Explorer om de andere foto;s te zien.
  Dat maakt het bloggen minder leuk.
  groetjes,
  Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heerlijk zo'n dagje uit! Je kunt wel zien dat jullie echt hebben genoten. Ik heb het soms ook dat mijn foto's niet willen wat ik wil. Bij mij lukte het wel om de foto's weer goed te zetten toen ikn na publiceren het bericht nog eens ging nabewerken.....
  groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Niet leukers dan een quiltdagje uit. Het klinkt allemaal zo gezellig. Die mevrouw van het porcelein schildert inderdaad erg mooi. Je hebt je voorraad weer een beetje aangevuld met mooie lapjes.Moeilijk om met lege handen weg te gaan uit zo'n snoepwinkeltje.
  Blogger is inderdaad een beetje van slag sinds ze die nieuwe ontwerppagina hebben. De ene keer lukt iets wel en even daarna een foutmelding. Zal wel weer goedkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Gezellig hoor, zo dagje uit.
  Ik heb sinds kort ook problemen met foto's uploaden. Het wordt wel gedaan, maar je ziet ze niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Fijn dat je zo'n leuke dag gehad hebt, en dat je van de mooie stofjes gescoord hebt. Het is hier wel wat afgekoeld maar we hebben nog geen drup regen gehad. Is eigenlijk wel nodig. Heb nog geen last gehad dat de foto's niet goed geplaats kunnen worden. Wil vanavond nog even wat foto's erop zetten dan verneem ik het wel.
  Nog een fijne zondag.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een heerlijke dag hebben jullie gehad.
  De Quilts zijn inderdaad prachtig om te zien.
  Ik heb al een paar dagen niks nieuws op mijn blog gezet nog geen tijd gehad te warm om een naald in je handen te houden en veel nachtdiensten gewerkt waar ik op dit moment ook geen gelegenheid heb gehad om iets te doen (kan je wel eens zo hebben)
  Maar ik vind het wel vervelend met die nieuwe ontwerppagina van blogger is weer even zoeken.

  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Als ik het zo lees hebben jullie een geweldige dag gehad. Leuke aankopen heb je gedaan en ja kan me voorstellen dat je eigenlijk speciaal voor het ene op pad bent gegaan. Jammer dat het zo ver weg zit anders.....

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Dat klinkt allemaal heel gezellig. Ik zit bij web-log. Daar zijn op het moment ook veranderingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een lekker dagje uit en wat een straf dat je moest schuilen voor de regen.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je op mijn blog bent aan komen waaien, dank je wel voor je reactie!!