vrijdag 4 december 2009

G.I.L

Gisteren zijn Ruke en ik naar het Quiltkabinet in Earnewoude geweest. Ik moest lapjes hebben voor een geheim project. Huuuuh, geheim project????? Het word een cadeau voor mijn schoonvader zijn verjaardag. (Niks tsjin heit sizze hjêr mem!!!!!!!)Aangezien mijn schoonmoeder mijn blog leest en omdat skoanheit misschien kan meegluren over haar schouder zet ik hier niks op het blog. Het zal wel wat meevallen maar toch........ Een verrassing is leuker vinden jullie niet?? Het word een glas in loodprojekt, want hij kijkt altijd stiekum naar mijn GILvlinder die ik een paar maand terug heb gemaakt. Jullie zullen moeten wachten tot eind januari, ik hoop hem dan klaar te hebben. Tenminste ............ dat is de bedoeling.
Ik zou dit logje gisteravond al hebben geschreven maar manlief en ik zijn eerst wezen sporten, en toen ik onder de douche vandaan kwam zat meneer achter de computer. Ik werd verbannen naar de kamer, en ik moest uit de buurt blijven van de pc, want meneer moest nog een Sint gedicht maken voor mij. (Hij is diegene die het verplicht stelt maar ook degene die het meest foeterd bij het maken van het gedicht,haha) Je snapt wel dat dit niet 1.2.3. klaar was want hij zegt dat hij niet kan dichten. Ditheeft de hele avond heeft geduurd eer hij klaar was dus heb ik nog maar een NYBblokje afgemaakt.

Blokje 20

En nu een foto voor diegenen die denken dat ik alleen maar van batikstoffen hou. Ik vind batik stoffen fantastisch, maar ik hou ook van andere stoffen hoor. Ik had het er gisteren over met Anita
van het Quiltkabinet dat ik op dit moment bezig ben met de Nearly Insane en de New York Beauty en de glas in lood die ik ga en heb gemaakt, die ik allemaal van batikstoffen maak.Snap je het nog? Dat het toch echt tijd werd dat ik ook eens iets van andere stoffen ga maken. Daar waren we het over eens, en aan gezien ik deze serie stofjes ook super vind,kwijl kwijl, heb ik dezen ook gekocht. Ik weet nog niet wat ik er van ga maken, maar ik wil bij deze serie meer lapjes sparen en dan ga ik ze lekker aaien en naar kijken en.....
En als ik er dan lekker van geniet van deze super mooie stofjes dan komt er vanzelf iets leuks uit mijn hoofd borrelen.
Hadden jullie niet gedacht hé, dat ik niet alleen maar van felle kleurtje hou, maar toch ook wel van deze heerlijke stoffen!
Zo, weer genoeg gebabbeld voor vandaag, nu eerst maar boodschappen doen want we hebben hier alles dubbel op van het weekend, morgen Sinterklaas en zondag verjaardag van zoonlief, dus nu even geen tijd meer om mijn lapjes te aaien en te bloggen,want er zal toch wat in huis moeten komen.
Allemaal een fijn (Sinterklaas)weekend!!!!!!!!

10 opmerkingen:

 1. Mooi blokje heb je er weer bij.
  En wat een mooie stofjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O.ooo maar Batikstoffen zijn prachtig, ik werk er zelf ook regelmatig mee, steeds vaker tegenwoordig eigenlijk. Het blokje is mooi.
  Maar je heb ook mooie stoffen gekocht, en glas in lood is een leuk project.
  Snij je en maak je de bandjes daarvoor ook zelf?

  Fijn 5.dec. weekend. Annelies.H.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het was natuurlijk geen straf om verbannen te worden naar je quilt, ha ha.
  Een hele fijne Sinterklaasweekend en alvast gefeliciteerd met je zoon.
  groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een heel mooi blok.
  Ik wens jou ook een gezellig Sinterklaasweekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie lapjes gekocht zal vast een keer ook weer een mooi projekt van komen ook van mij fijne dagen gewenst groetjes Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi blokje er weer bij. En mooie stofjes voor de glas in lood. Ook je nieuwe lapjes zijn schattig. Prettige sinterklaas en verjaardag van je zoon.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Eigenlijk vinden wij quiltsters (bijna) alle stoffen mooi, want is het je wel eens opgevallen dat zelfs een stof waarvan je denkt: "o help, wat moet ik hier mee......" echt heel mooi lijkt in combinatie met andere stoffen.......!
  Zelf hou ik ook heel veel van batikstoffen, maar ook van die schitterende antiek-achtige rozenstofjes. Super! Ik snap je helemaal
  Vast een fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat hast wer prachtige lapkes helle en een mooi bokje makke.
  noflik wykein en gesellige jirdei.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi blok, succes met je "geheime" project.
  Prachtige stofjes heb je gekocht.
  Groetjes Hennie.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi NYB blokje heb je weer gemaakt. Hoeveel blokken worden het in totaal? Je nieuwe stofjes zijn prachtig en inderdaad heel anders dan we van jou gewend zijn.
  Fijn Sinterklaas- en verjaardagsweek end!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je op mijn blog bent aan komen waaien, dank je wel voor je reactie!!