donderdag 12 november 2009

Superapparaat


Bedankt dames voor jullie lieve woorden, daar knapt een mens van op!! Ondanks dat ik ziek was, heb ik van het weekend het schietpistool bij de Wyshop besteld. Ik vertelde laatst al dat ik in dubio stond van doe ik het of... Toen heb ik het niet gedaan, maar van het weekend bedacht ik me: Laat het me maar doen want de Shabby Rose en de Tildasprei moeten gesandwiched worden, en in mijn verdere leven zal er ook nog wel het één en andere gesandwiched moeten worden. Tenminste..... ik heb zoveel WIMpjes (Wil Ik Maken), dat ik haast 200 jaar moet worden... En ik maar denken aan mijn rug en knieeën, toen was de keuze gemaakt. En voordat ik het wist had ik de bestelknop aangeklikt. En ja dan zit je er aan vast hé!!!!!
Ik heb hem vanmiddag even uit geprobeerd, ik moet zeggen: Formidabel. DS komt thuis zegt direkt : Nu hoeft mem nooit meer een zere rug te hebben, die had je eerder moeten kopen. Lief hé van "myn mantsje". Komt manlief zomaar een uurtje eerder thuis, ziet waar ik me bezig en zegt: Hé dat is handig, had je die niet eerder kunnen kopen?. Wat heb ik toch een heerlijke kerels hé!!!!
Nou ga ik afsluiten,en moet morgen maar even bijlezen bij de andere bloggen, want ik heb straks quiltcursus bij Jellie.
Allemaal een fijne avond!!!

8 opmerkingen:

 1. Veel plezier bij Jellie. Gelukkig ben je wat opgeknapt.
  heerlijk apparaat he. Ook handig als de knoop van je bloes is afgeschoten en je moet de deur uit en nog veel meer dingen te bedenken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach verdikkeme, ook al ziek geweest, Wat een geluk dat wij die warme mooie troostvolle quitjes tot onze beschikking hebben he!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Succes met je schietpistool,jammer genoeg ben ik van dit toestel nog niet echt overtuigd,voor kleine quiltjes wel .Maar grote ?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat je weer wat opgeknapt bent. Dit apparaat is geweldig. Groot en kleine quiltjes, ik gebruik hem altijf. Het is wel zo dat ik in grote quilts heel veel tags schiet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Welkom bij de pistolenliefhebbers. Ik ben er ook erg blij. Heb net een kerstquilt dorgeschoten.
  Prettig weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lijkt me erg handig zo'n pistool, ik heb er zelf nog geen hoor, maar ik kan me voorstellen dat het schieten veel sneller is voor rug en knieeen.
  Het kleine stukje wat te zien is van je Shabby roses ziet er erg mooi uit.
  Fijn weekend Hennie.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb er ook één maar tot nu toe nog maar enkel voor kleine quiltjes gebruikt.
  (heb er een pannenonderzetter van Ikea (4,99 €) bij gekocht om onder de quilt te schuiven. Kan je door de "tralies" heen schieten zonder je tafel te beschadigen)
  Goe weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vandaag is hij bij mij ook bezorgd!!! Al eventjes gebruikt, maar lijkt me erg handig!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je op mijn blog bent aan komen waaien, dank je wel voor je reactie!!