vrijdag 30 oktober 2009

LavendelhangerMijn beppe is vandaag 76 geworden en daar hoort natuurlijk een zelfgemaakt cadeautje bij!! Mijn beppe zweert bij lavendelolie tegen de (steek)muggen.

Ik had in de zomervakantie lavendelolie uit Frankrijk voor haar meegenomen,en dat heeft ze in een parfumverstuiver gedaan.(Dat vond ik wel een hele slimme tip, was ik zelf nog niet op gekomen!). Ik vond dit minikussentje zo leuk, was ook erg leuk om te maken trouwens.Ik heb het gevuld met lavendel,had ik nog van de vakantie, want ja als je in een lavendel museum komt,moet je natuurlijk ook een zak lavendel meenemen,toch? Kan Beppe hem mooi in haar slaapkamer hangen, dan zal ze hopelijk geen last meer hebben van die lastige muggen.

Allemaal een fijn weekend!!

6 opmerkingen:

 1. Fan herte lokwinske, hear! En wat hast do noch in jonge beppe! Is it dyn mem net?(haha)
  Myn mem wurd oare moanne al 81.....

  ps. ek in leuk presintsje hear, sil se wol wiis mei weze.....noflike dei fierders.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je beppe zal er wel blij mee zijn. Mooi kussentje. De muggen zullen wel schrikken van dat stinkkussentje. Ik vind hem mooi. Ook leuk idee.
  Groetjes Sylvis

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog gefeliciteerd met je Beppe. Het is een schattig kussentje geworden. Ik ben ook naar het Lavendelmuseum geweest. Prettig weekeinde.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk idee zo'n lavendel hanger, ik ben zelf ook gek op lavendel. Nog gefeliciteerd met je Beppe, ze was vast blij met het kadotje.
  Fijn weekend Hennie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Katrien leuk gemaakt zo.n hanger Zal je Beppe vast blij mee zijn.
  En Ja lavendel heerlijk die lucht zo lekker denken aan de vakantie dan.........
  groetjes Dorine

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je op mijn blog bent aan komen waaien, dank je wel voor je reactie!!