donderdag 22 oktober 2009

Het word wat saai,maar........

Alweer een blokje van de NYB.
Ik ben denk ik al meer dan een jaar geleden met de New York Beauty begonnen. Maar omdat ik zoveel dingen leuk tegen kwam raakte hij eigenlijk wat in de vergetelheid. Toen Ruke mijn blokken van de NYB zag vond zij ze zo leuk en heeft ze van mij de patronen gekregen.En is zij er dapper mee bezig. Je snapt natuurlijk wel dat het toen bij mij ook weer begon te kriebelen, en ik telkens heb gezegd ik begin niets anders voor ik wat dingen hebt afgemaakt. De "Blue" ligt in de quiltring, en het word tijd dat ik (voor Sommeke) de (inderdaad, zo moeilijk is het fries niet hé) "Ik weet niet hoe ie heet" eerst ga afmaken. Kitty heeft de quilt voor op de bank ingepikt, dus moet ik toch echt aan de slag. Want het was de bedoeling om deNYb te maken voor op de bank.


Dit is nummer 17 en ik denk dat ik er 24/30 wil gaan maken en dan nog een rand erom heen. Ja ik weet het, hoe het ook went of keert, het draait bij mij altijd op een grote quilt uit.

Zo, nu kruip ik snel weer achter de naaimachine dan kan ik jullie morgen een resultaat laten zien van de Tilda-sprei.

Fijne dag allemaal!

8 opmerkingen:

 1. Deze quilt wordt in geen geval saai ik vind hem prachtig ik heb hem pas nog gezien op een quilt tetoonstelling in Rijssen, succes met je quilt.
  Groetjes Hennie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Saai? Hoe kom je daar nu bij? Ik vind de NYB geweldig mooi en geniet van ieder blok!
  Bedankt voor de vertaling, 'k wist niet dat ik Fries kon ;-)))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoezo saai. Al je NYB blokken zijn sprankelend mooi Klaske! Ga zo door, ik kijk graag met je mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Klaske,
  Bedankt voor je leuke reactie op mijn weblog. Jij maakt ook heel veel heel erg mooie quilts zeg! Wat een mooie kleuren gebruik je in je NYB! Ik kom eerdaags weer terug om verder te lezen en rond te kijken.
  Groetjes, Willeke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Klaske,
  Ik vind hem zo mooi worden. Helemaal niet erg dat jij er een grote quilt van maakt. Des te langer kunnen wij (of ik) van de blokken genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind de NYB al altijd mooi geweest zijn,dus saai,nee hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk zeg je NYB blokken. Maak er maar een lekkere grote quilt van, dan zien we nog meer van die blokken.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hallo Klaske ik sluit me bij de vorige bezoekers aan, saai nee het is juist leuk om de quilt te volgen.nog dank voor je uitleg van de week,eens zal ik ook deze quilt gaan maken,in de tussentijd kijk ik lekker naar die van jou.groetjes Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je op mijn blog bent aan komen waaien, dank je wel voor je reactie!!