vrijdag 2 oktober 2009

Bah!

En nu willen jullie vast weten hoe het gisteren was, en of ik goed heb geslapen. Nee dus, maar dat kwam omdat ik mezelf uit de slaap hield met die stomme kriebelhoest. Zeer vervelend, maar jezelf( en manlief) wakker en begint dan natuurlijk ook na te denken hoe zou het ook anders. Zal ik.... Of........... Maar over gisteravond: We zijn met z'n vieren en Jellie. Het zijn dezelfde dames als vorig jaar maar 1 dame van vorige jaar is jammer genoeg gestopt(Ruke hat dy mist Henny, no koe se de triid net troch de nulle krije en wie Jellie de pineut,haha) .Maar er is weer een gezelige dame bij gekomen.
We hebben het over de hexagons gehad, en een nieuwe manier van Jellie geleerd om de stof om het kartonnetje te rijgen, zodat we de rijgdraadjes er niet meer uit hoeven te peuteren. Hier kom ik nog wel eens op terug. Zo niet herinner me er dan maar aan.
Ook zijn we bezig geweest met de baby-blok en de Inner-city. Natuurlijk kregen we van Jellie ook ontwerp papier, dus dat word van het weekend kleuren. Volgende keer gaan we het geloof ik over driehoekjes hebben, ben benieuwd, want ik vond de avond weer zeer geslaagd.
Nou nu ga ik lekker even op de bank want van dat geproest en gekuch word je ook niet vrolijk van. De shabby rose stond er gisteren weer op dus daar kan ik mooi even mee aan de slag.

Als ik julie niet meer "spreek" een fijn weekend allemaal!

9 opmerkingen:

 1. Jammer dat je zo aan het proesten ben. Beterschap. Maar gelukkig was de cursus weer leuk. Prettig weekend en ziek ze lekker uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke blokjes. Sterkte met je hoest.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi wat een leuke cursus ben je aan het doen.
  de babyblokjes lijken mij ook wel wat maar ik ben eerst met de gansjes begonnen .maandag de eerste uopdate dan moet ik wel wat laten zien toch zal wel niet zo veel zijn hoor ben druk met de Ni bezig .
  beterschap met je kriebelhoestje

  christine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt als dat je een hele gezellige avond hebt gehad. En die hexagonnetjes ben ik nieuwsgierig naar. Ben benieuwd, maar wacht rustig af.
  groetjes Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hé beterschap gewenst Klaske! gelukkig had je er tijdens de cursus niet te veel last van...?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een goede remedie voor die hoest 's nachts :

  een diep bord, daarin 1 in stukken gehakte ajuin, een beetje bruine suiker en een glaasje cognac erover.

  Dit naast je bed zetten en je zal zien dat je niet meer hoest en dat je hoest snel geneest.

  Beterschap !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dankje voor de tip, Mieke, want die kriebelhoest daar word je niet goed van!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het doet me goed dat jullie me niet vergeten zijn. En wie weet kom ik een volgend jaar weer gezellig aanschuiven.
  Veel succes dit seizoen met jullie clubje.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je op mijn blog bent aan komen waaien, dank je wel voor je reactie!!