zondag 6 september 2009

Kleurenpalet

In het weekend liepen manlief en ik in de bouwmarkt, en op één of andere manier word ik altijd naar die gekleurde kaartjes getrokken. Meestal blijft het bij een paar kaartjes, maar deze keer dacht ik: Ik neem van elke kleur een paar mee.Nou ja elke kleur. de meesten van jullie zullen niet verbaasd zijn dat ik geen bruine heb mee genomen. Thuis gekomen bleek het een hele stapel. Dus gaatje er in, koordje erdoor en ik had een mooie kleurenwaaier. En het gaf me een WAUW gevoel!
Het kleurenpalet kwam me bekend voor, want ik het het in de kast te staan. Mijn mandje met batikstofjes!! En toen ehhhhhhhh ja toen ehhhhhhhhh, toen ik gisteren op bed ging had ik zomaar in één keer mijn eerste blokje N.I klaar. Jaja ik weet het,het blijft voorlopig ook het 1e en laatste blokje N.I, maar ik weet nu welke kleuren ik ga gebruiken!! Ik ga dus alle kleuren van de regenboog gebruiken. Alleen eerst nog wat dingen afmaken en dan mag ik er echt aan beginnen van mezelf!

Blokje 1, 37 stukjes

13 opmerkingen:

 1. Mooie kleuren Klaske en dat idee met de kleuren waaier ga ik denk ik maar eens van je "pikken". Wat een goed idee.

  Het inhouden met opgeven bij workshops was minder goed dan dat het klonk hoor. Ik had me eerder al voor een cursus kleur gebruik (3 lessen) en een workshop opgeven.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk je kleurenwaaier.En als ik het goed begrijp ga je de NI in andere kleuren maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nee hoor Katrien ik ga wel alle kleuren gebruiken(behalve bruin), maar ik heb een verbod van mezelf om aan iets nieuws te beginnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh oh, wat had je ons beloofd! Dit kost je een perentaart! Stouterd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kleurtjes, echt jouw kleurtjes Klaske. Ik zie ze in veel van je projecten terugkomen. NI: nu heb je A gezegd dan zal B ook snel volgen want volgens mij werkt die quilt heel verslavend (als ik dat zo lees op de diverse blogjes)....en dan die frisse kleuren..mmmmooi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg handig zo'n kleurenwaaier, zal eens op mijn werk kijken of we er niet nog 1 hebben. Werk bij een schildersbedrijf.

  En je NI wordt ook prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi NI blok heb je gemaakt prachtige stofjes gebruik je. Er zitten zo veel kleine stukjes in die blokken ik, vind de quilt echt prachtig hoor, maar ik begin er direct nog niet aan.
  Heel veel succes met je NI blokken en t.z.t. zie ik ze wel op je blog verschijnen.
  Groetjes Hennie.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je kent die uitdrukking toch: als er een schaap over de dam is volgt de rest vanzelf. Ben benieuwd hoe lang het duurt voor het 2e blok komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ohh maar dat bijft niet bij EEN blokje hoor luister maar goed dat boek roept je , ik hoor het heel duidelijk! ze is wel erg mooi geworden frisse kleuren .
  heel anders zo

  christine

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ha, ha ik had wel al gedacht dat je niet zou kunnen wachten. Zoals jouw oogjes straalden toen je ons het boek liet zien in Frederiksoord. En ach, zo af en toe eentje tussendoor is toch gewoon leuk, dus toegestaan toch?! Leuk om hem in al die kleurtjes te maken! Groetjes, Gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hij is leuk geworden Klaske! Toch begonnen, mooi man. Mooie kleurtjes gebruikt.
  Ga zo dooor!!! Het is zo leuk werk. Succes met de volgende.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat leuk je kleurenpalet!! En zo stoer dat je zo gehoorzaam bent naar jezelf!! ;0)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het blijft vast niet bij een blokje...
  Wij zijn toch verslaafd??????
  groetjes Dorine

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je op mijn blog bent aan komen waaien, dank je wel voor je reactie!!