donderdag 17 september 2009

"Ik wit net hoe d'r hjit".

Ik heb deze week 1 blokje af gemaakt van de "ik wit net hoe der hjit" zoals R. altijd zegt. New York Beauty kan ze op één of andere manier niet onthouden, en als we het over hebben beginnen we direct al te lachen en roepen we samen "Ik wit net hoe d'r hjit". (ik weet niet hoe ie heet) en dan weten wij waar we het over hebben.


Vandaag zijn Ruke en ik naar het Quiltkabinet geweest om een rand voor Blue uit te zoeken. Ik heb een stofje gebruikt voor Blue die ik ook voor de rand wil gebruiken. Het was al een tijd geleden dat ik de FQ had gekocht, dus nu maar hopen dat ze nog genoeg hadden want ik heb toch haast 3 meter nodig als ik ook de bies er van wil maken. En yes ze hadden hem nog. Daar was ik wel erg blij mee,want als je wat in je kop hebt en het is er niet........Ook heb ik tussenvulling meegenomen, Anita gaf me het advies om toch eens de Hobbs te proberen in plaats van fiberfill. Dus ga ik dat ook eens proberen.Wat gebruiken jullie voor tussenvulling voor een sprei?

Maar dan weten jullie het, als het hier een poosje stil is, ligt deze dame op haar knietjes..

Blokje 2 21 stukjes

Pssssst, heb deze week stiekum toch nog een N.I blokje gemaakt,niet verder vertellen hoor!!

6 opmerkingen:

 1. De beauty is ook wel een beauty, hele mooie kleuren.

  En sst, voor een tientje zeg ik niks.
  groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kleuren Klaske! De naam voor je NYB staat al vast of niet dan?: "Ik wit net hoe d'r hjit" Vaak onstaat de naam voor een quilt bij mij gaandeweg het proces van het maken en ik zou deze dus kunnen kiezen....dan zit er meteen een leuk verhaal aan vast en het is lekker in je "iegen memmetaal" (ehh ik versta Fries maar spreken en schrijven is niet echt mijn ding....) Hobbs is ook de tussenvulling die ik graag voor een sprei gebruik. Heb er ook een van wol, super, maar wel duur.....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, ja die NI he, niet te weerstaan. De kleuren van je NYB zijn prachtig. Ik gebruik voor een sprei wol, niet goedkoop maar je quiltnaald vliegt er door heen. Dus als je met de hand quilt is het denk ik toch het overwegen ward.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tja, die nearly insane, volgens mij is het een beetje een verslaving als je er eenmaal mee begint. Prachtige stofjes trouwens. Die blue wordt ook geweldig zie ik. Ben erg benieuwd naar het totaal resultaat, want ik heb geen idee hoe hij er in z'n geheel uitziet, maar wat ik al bij je gezien heb is zeer veelbelovend. Hou mij niet te lang in spanning, please?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heeft je Insane een mooie kleuren combinatie !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oh Kitty die is mooi zeg . de weet niet hoe het heet blok bedoel ik dan he ja we gaan hem erin houden een heel bijzondere naam voor een even bijzondere quilt.

  ja en stiekum aan de NI? dat kan niet stiekum hoor dat is zo bekend in logland .

  hij is mooi leuke kleuren . ik ga je verder volgen met je ni en straks met die gansjes ik blijf bij je hihihihihi christine

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je op mijn blog bent aan komen waaien, dank je wel voor je reactie!!