woensdag 19 augustus 2009

Wat vinden jullie??

Ik zou vanmiddag dapper meer blokjes maken, maar ik lig al een paar nachten wakker, want ik weet eigenlijk niet wat ik er mee aan moet. Ohhhhhhhhh wat klinkt dat zwaar, maar het valt mee hoor!! Jullie weten dat ik Blue maak (hij krijgt al wat een roze gloed geloof ik). Zoals ik als eens in een logje heb geschreven heb ik het patroon nagetekend van Timbleberries. Nou word het een beetje van Timbleberries en wat van mezelf. Want in het echte patroon is de applicatie voorbedrukt en ik heb zelf geappliceert zoals jullie hebben gezien. Ook heb ik er andere blokken in verwerkt. Het was vanmiddag best wel warm buiten en in huis koel, dus ik dacht laat me de boel eerst maar eens uitleggen . Nu zullen jullie wel denken waarom ligt ze 's nachts wakker? Nou hier komt ie dan..... Dit is het patroon van Timbleberries,en hier boven kun je zien dat ik nog 1 groot blok moet (daar wil ik de trouwdatum in verwerken,maar ben nog aan het brainstormen) en dan moet ik nog een rand erom heen van kleine blokjes. Geen probleem zou je denken.
Maar als ik dat doe word het toch weer meer de Timbleberrie, het is wel mooi maar.............
Ik wil toch ook wat meer van mezelf......Snappen jullie het nog???? Ik heb dus vanmiddag niet blokjes gemaakt in de schaduw maar ben aan het tekenen geslagen in de schaduw. Ik dacht ik heb nog veel restjes misschien dat ik er een Flying Geese rand om heen kan maken, op de hoeken nog 4 grote blokken, en de randen met een mooi patroon doorpitten.Kunnen jullie je er iets bij voor stellen?

Zoiets ongeveer, mijn dochter vind dat ik het patroon van T. aan moet houden, ik zelf denk de rand met flying geese, manlief roept:ik heb er geen verstand van! Zoonlief zegt: Huhhhhhh. Dus ja daar heb ik ook niks aan. Wat vinden jullie? Patroon volgen, fllying geese of heeft iemand van jullie nog een goed idee???
Nog een fijne avond, volgens mij kunnen we nog lang buiten zitten!!

4 opmerkingen:

 1. Sorry , ik ben een leek op quilt gebied... Ik wil alleen even zeggen dat ik het er al erg mooi uit vind zien ! Succes met je besluit...
  Nog een fijne avond , groetjes van Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Net als Catharina zou ik mij ook aan het patroon houden!

  Ik hoop dat je er uit kunt komen om te kiezen!

  Groetjes
  Marietje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo,
  Als het jouw quilt moet worden, maak het dan jouw quilt. volg je hart.
  Aart.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind jouw eigen ontworpen rand ook erg mooi, maar ja smaken verschillen. Ik vind jouw rand rustiger dan die van thimbleberries.

  groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je op mijn blog bent aan komen waaien, dank je wel voor je reactie!!