maandag 31 augustus 2009

Toch Insane???

Gisteren ben ik met Ruke, Jellie en Marietje naar Frederiksoord geweest en we hebben een superdag gehad. We hebben eerst lekker gesnuffeld bij al die heerlijke quiltwinkels. En van snuffelen word je dorstig, dus hebben we lekker bij de picknicktafels gezeten. Op een gegeven moment stond er een dame achter me,en ik herkende haar direct van de foto. Het was Gerda ,een medeblogster en 'zusjelief'.(Gerda links, ik rechts)Zusjelief had mij herkend naar aanleiding van de kleding beschrijving, grappig hé? Wat is dat leuk om iemand in het echie te ontmoeten die je "kent" via tinternet. Gerda, ik vond het super om je te ontmoeten en met je heb gesproken!!!!!!!!!

Het was de moeite waard om er anderhalf uur voor te rijden want het geweldig. Eerst al de winkels, of had ik daar nou net niet moeten snuffelen?? Want aan gekomen bij Petra Prins, lag daar heel mooi op tafel "Nearly Insane" van Liz Lois.(Voor de dames die mijn blog lezen en niet weten wat het is:Nearly Insane (N.I) is de naam van een quilt die volgens de verhalen ervoor zorgt dat(als je hem afkrijgt) je echt wel helemaal gestoord voelt). Oei, oei, want ergens in mijn achterhoofd hangt al een paar weken een stemmetje van 'zal ik, zal ik niet?'. Want ja dat krijg je als je bij mede(b)logsters aanwipt, en zulke leuke N.Iblokken ziet. Maar ik riep altijd: Eerst blue afmaken, dan weer een nieuw project.Dus de dames riepen van"Doe het nou niet....... eerst iets afmaken!!!!! Dus ik heb beloofd dat ik eerst Blue ga afmaken ....... Maar daarom kan ik toch wel het boek meenemen, en het een jaartje laten liggen toch??? Kan ik er mooi over nadenken wat voor kleuren ik ga gebruiken.


Ook heb ik nog wat batiklapjes meegenomen, die kon ik niet laten liggen. Verder hebben we de route gevolgd. Je kwam bij mensen in de tuin waar allemaal quilts hingen, en door het bos weer terug naar "de koloniehof". Je snapt natuurlijk wel dat het een heerlijk vermoeiende dag was. (we waren er 11 uur en zaten half 5 weer in de auto!!) Dan is het natuurlijk heerlijk dat Jellie onze chauffeur was en we ons lekker konden nestelen op de achterbank met.... je snapt het wel N.I. Dan zie je echt de blokken en denk je; oeps, zoveel stukjes, dan moet je inderdaad knotsgek zijn om hem te maken. Dus als jullie over een poosje gaan denken wat doet ze gek...

Ruke, Jellie en Marietje bedankt voor de supergezellige fijne dag gisteren, kan wel vaker,haha!!!!!

12 opmerkingen:

 1. Het is echt een hele leuke quilt om aan te beginnen. Gewoon doen !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt allemaal heel gezellig.

  Groetjes
  Ines

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Over deze quilt ben ik ook al een tijdje aan het twijfelen. Maar eerst moeten een aantal andere projecten af zijn. Je stofjes vind ik erg mooi, en de dag klinkt erg gezellig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. DAt was een leuk dagje zo te lezen en Ja toch aan de Nearly Insane.
  we hore het wel wanneer je gaat beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt een leuk dagje gehad. We horen wel wanneer je je aan de NI gaat wagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lijkt me een super dagje. Enne Nearly insane... is geweldig om te doen hoor! Goed over nadenken. En echt hij is leuk. Mooie stofjes rijker geworden, zag ik. Dank je voor het mee laten genieten:)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Weet je wat ook grappig is, bijna alle blogsters die in Frederiksoord waren hebben de winkeltenten bijna vanuit dezelfde hoek gefotografeerd op hun blog staan...ik ook dus... Ik was er vrijdag al en heb ook zo genoten, wij waren er pas tegen twee uur en moesten er tegen lopen om alles te zien!
  Ik ben heel benieuwd wanneer je aan de NI gaat beginnen want nu je dat boek eenmaal in huis hebt.......

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo te lezen hebben jullie een gslaagde dag gehad. Heer he. Daar kunje weer even op teren. Jammer dat het voor ons zo ver uit de buurt was.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gezellig om zo met elkaar een dagje te gaan quiltstofshoppen. En Insane... Het valt mij nog steeds mee. Er zijn een paar blokken moeilijker, maar de meeste zijn zeer goed te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. YES YES YES we can YOU can leuk om te horen dat ook jij mischien Insane gaat worden . hij is zo leuk om te maken gewoon doen ! als ik zie wat je allemaal al heb gedaan dan lukt het je zekers .

  het is mijn 2e quilt die ik maak dus jij kan het zeker!
  christine

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Klaske, nou ik vond het ook geweldig om je te ontmoeten! Nu is het nog leuker om met je te bloggen. Ik had trouwens op mijn blog gezet dat de foto van de dag ervoor zo verschrikkelijk beroerd was, dat je me niet herkend had. Val ik ff door de mand! Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk dagje heb je gehad.
  En de NI succes als je eraan begint.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je op mijn blog bent aan komen waaien, dank je wel voor je reactie!!