dinsdag 25 augustus 2009

Glas in lood

Weten jullie nog dat ik een foto van deze lapjes op mijn blog had te staan. Hier zou ik een glas in lood van maken samen met Ruke. Ondertussen ben ik zover dat ik alleen de rand er nog om moet maken. Vanmiddag eerst boek kaften met de AJ, C. haar boeken hebben we al gekaft, en dan kan er vanavond na het sporten(jaja) aan de rand gewerkt worden. Als de glas in lood van de week hangt laat ik jullie het resultaat zien.

Snappen jullie dat nou, de kinderen moeten vandaag weer voor het eerst naar school fietsen en het regent weer hondehokken!! Het zal zo moeten zijn, dat was vroeger al zo als onze eerste schooldag weer begon, dan regende het. En nu nog steeds. Wat ook niet verandert is dat ze nu geen regenpak aan willen en dat wij dat vroeger ook niet wilden,haha.

6 opmerkingen:

 1. Glas in lood staat ook nog op mijn lijstje. Ik ben benieuwd hoe die van jou wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Brrr, regenpakken. Ze roken zo naar rubber vroeger en ze waren zooo stijf en stuk. Soms deed ik het jasje aan. Ik ben reuze benieuwd naar je Glas in Lood.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Foto, foto... Ik ben namelijk niet nieuwsgierig, alleen geinteresseerd ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, de stakkers. Hier was het vanochtend trouwens nog heerlijk weer, maar nu komt het met bakken naar beneden. Ben benieuwd naar je glas in lood en waar ligt Frederiksoord; ik zag bij Joke ook al smaakmakende voorbereidingen voor dit evenement. groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb net zelf even opgezocht waar Frederiksoord ligt en, verrassing, dat ligt hier in het noorden! Ik ga eens even kijken of ik er meer info over kan vinden en de volgende stap is dan natuurlijk hup de auto in en er op af!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ook bij ons verzopen katjes op school. Niet leuk om zo je schooldag te beginnen. 't Begint zo "lekker" te ruiken al die vochtige/ natte kinderen in de klas. Dat was vroeger al niet anders...een regenpak is gewoon niet stoer genoeg.... Ik ben benieuwd naar je glas in lood quilt, de kleuren zijn al zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je op mijn blog bent aan komen waaien, dank je wel voor je reactie!!