vrijdag 14 augustus 2009

Civil War update!

Battle of springfield
Hungry soldiers
Maar 2 blokjes gemaakt deze keer, maar volgende keer meer hoor! Ik ga ze voortaan op volgorde maken, ik maakte telkens de gemakkelijksten. Maar ik ken me mezelf , de minder leuke en de moeilijksten blijven dan over en dan blijft het liggen ben ik bang en dat wil ik niet. Dus daarom maar gewoon op volgorde. Dit waren dan nummer 7&8. Hoe doen jullie dat maken jullie ze ook op volgorde of doen jullie gewoon waar je zin in hebt?
Zo nu gauw mijn rondje maken!

11 opmerkingen:

 1. Mooie blokjes en twee is toch een goede score. Ik maak de blokjes niet op volgorde maar volgens stofkeuze....LOL De bruine laat ik meestal liggen, rood en zwart hebben mijn voorkeur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi weer. Ik maakte ze in het begin op volgorde, maar toen kocht ik er nogal eens een stofje bij en dan zat die er weer niet tussen, dus ik doe het nu toch een beetje meer door elkaar. Maar je hebt gelijk, dat je dan snel de moeilijke over gaat slaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie blokjes hoor,en tis wel waar wat je zegt ,men neemt al snel de gemakkelijkste eerst,zou ze ook op volgorde willen maken maar lukt me nog niet.misschien een volgende keer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie blokjes heb je weer gemaakt. Ik maak de blokjes in volgorde, al ben ik op dit moment van het laatste blok naar voren aan het werken. Alleen als ik door mijn gezondheid in tijdnood zit pak ik wel eens een gemakkelijk blokje ergens tussen uit. Maar dat betekend dat je later weer meer moeilijke blokken moet maken. Het valt me ook op dat bij de ene schrijfster moeilijkere blokken zitten dan bij de ander.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb alle blokken een nummer gegeven, daarna de nummers in een potje en zo trek ik elke keer een nummer en dat blok ga ik maken. Steeds een verrassing en zo benieuwd naar wat het volgende blok zal zijn.
  Jouw blokjes zijn weer erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb via via je weblog gevonden. Ik zal hem bij mijn favoerieten zetten en je vaker bezoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke blokjes. Ben net pas begonnen met de CWD. Ik kijk of ik van een blokje de kleuren in huis heb en maak deze dan.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi hoor zijn ze, je blokjes. Ik werk ook volgens de volgorde in het boek. Ik heb één keer een uitstapje gemaakt naar makkelijke blokken, maar dat beviel niet. Nu heb ik 3 hele rijen af en ga lekker aan rijtje 4 beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie blokjes en prachtige stofjes.

  Groetjes
  Ines

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie blokjes! Ikzelf werk niet op volgorde omdat ik dan bang ben dat ik bv. één rood stofje in al die eerste blokjes verwerk en ik vind het mooier om ze over de hele quilt te verdelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je blokken zijn weer erg mooi. Ik probeer ook op volgorde te werken maar wil hier wel eens van afwijken als ik met een erg bewerkelijk blok bezig ben en hij dreigt niet op tijd af te komen.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je op mijn blog bent aan komen waaien, dank je wel voor je reactie!!