zaterdag 9 mei 2009

Dahlia en kleur

Hé hé de dahlia is af. Het viel me eigenlijk wat tegen om het middelpunt mooi bijelkaar te krijgen. Het zijn er tenslotte ook 16 naadjes. Maar oefening baart kunst: Ik ga er een in mijn eigen kleuren maken voor me zelf.En dan nog wat beter mijn best doen op het middelpunt. Deze heb ik voor Beppe gemaakt, want ze kon nog wel een kussentje gebruiken. Het quiltje op de rechterfoto was vorig jaar één van mijn eerste projecten, en heb ik toen aan mijn beppe gegeven, en ik vond dat het kussen hier mooi bij past. ( Dit bedacht ik me pas, nadat ik de stofjes had uit gezocht) Zelf zijn dit niet (De kleuren blauw en oranje/geel bijelkaar) niet echt mijn kleuren, maar ik wou wat anders proberen, dan de paars, roze, rood, maar op één of andere manier vind ik vaak de andere kleuren dan tegen vallen. Maar het gekke is, voor mijn New York Beauty gebruik ik wel weer alle kleuren van de regenboog en vind dat wel mooi. Het zal de samenstelling wel zijn denk. Ach zo zal ieder zijn voorkeur hebben, maar ik ben benieuwd of er meer dames zijn die geneigd zijn om dezelfde kleuren telkens weer te gebruiken en welke kleuren dat zijn.
Fijn weekend allemaal!

4 opmerkingen:

 1. Het hangt er ook van af wat je gaat maken en wat je doel is, dan kunnen de kleuren zelfs heel afwijkend zijn (dat heb ik tenminste)
  Jij ook een fijn weekend.
  groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beppe is er vast heel blij mee!

  Groetjes
  Marietje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. fijn dast een beppe hast.
  myn beppes binne al wer jiiren wei.
  ik tink dat se der tige wiis mei is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is leuk geworden Klaske, met die bloemetjes erom heen heel toepasselijk! Ben druk bezig met die van mij, maar schiet nog niet zo op. Vond je Beppe hem mooi? Groeten van Jellie

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je op mijn blog bent aan komen waaien, dank je wel voor je reactie!!