maandag 6 april 2009

Wie o wie?

Wie van de bloggers kan mij vertellen hoe ik een link hier in myn bericht kan zetten, de link weet ik wel maar bij sommigen zie ik dan "kijk bij haar(link)" maar bij mij komt dan het volledige adres.(misschien werkt het bij weblog hetzelfde hoor?)
Wie kan mij vertellen hoe ik dat voor elkaar krijg dat ik niet de hele link maar een naam bijvoorbeeld tevoren tover.(by type staat bij mij http/ ingevuld, moet ik misschien iets anders aanklikken en zo ja welke dan?)
Er zijn zoveel mogelijk heden met een blog maar er gaat teveel tijd in zitten om dat allemaal uit te vinden, maar een complete link vind ik niet leuk vandaar de vraag.Ik hoop dat mijn vraag beantwoord word, want in de helpfunctie kan ik het niet terug vinden.
Mijn blog begint op een vraagbaak te lijken,hihi, komt morgen verandering in hoor!!!!!!!!

3 opmerkingen:

 1. Hoi Klaske,

  Je typt dan eerst het verwijswoord zeg maar, dus bijvoorbeeld hier of bij haar, dan dat selecteren en op het wereldbolletje met (tja wat is het?) paperclipje de link toevoegen en dan moet het lukken als het goed is:-)

  Groetjes
  Marietje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het kan ook zijn dat het wereldbolletje een soort schakel van een ketting is. en daar plak je dan de link in met http://
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik was daar ook benieuwd naar Klaske, ga het proberen.
  Je hebt een leuke site ! ik zet je ook bij mijn favoriete blogs !

  Groetjes, Jeannet

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je op mijn blog bent aan komen waaien, dank je wel voor je reactie!!