zaterdag 4 april 2009

Laatse loodje!


Gister met Jellie bezig geweest met de Dahlia, ik geloof dat ik hem nu maar verder met de hand in elkaar zet want op één of andere manier kan ik dan toch secuurder werken dan met de machine.
We zijn nog niet klaar dus prikken we gezellig weer een datum.
Vandaag viel het weer behoorlijk tegen, dus na 2 voetbalwedstrijden hou ik het het buiten voor gezien, en ben ik lekker bij de kachel bezig geweest met mijn sprei.
Ik heb de rand er op gezet en nu moet hij nog met de hand vastgenaaid worden. Dus jullie weten wat ik nu en morgen ga doen, en dan hoop ik dat ik hem deze week af heb.
Dinsdag heb ik een workshop machinaal quilten bij Anita van het quiltkabinet, ik moet een sandwich van 50 bij 50 cm maken voor een proeflap, en een sandwich van minimaal 90 bij 90 cm.Voor een quilt. Ik heb er zin in, jammer genoeg kan mijn eigen machine het niet, maar als ik iets machinaal wil quilten mag ik Sjut haar machine lenen. Maar ik moet vast eerst kilometers maken om te oefenen, dus is ze hem eerst even kwijt(hihi). Gelukkig naait ze zelf niet veel tot weinig, maar als ze dan een verstelwerkje heeft dan brengt ze het maar efkes langs. Maar nu eerst maar even de rand vast naaien dan kan ik van de week de kilometertjes maken.

3 opmerkingen:

 1. dat ha de bourfrou en ik ek dien yn Grins, dat op'e naaimachine quilte.mar jo moate yndie een soart oefenje.
  Ik ha it steeds nog net ûnder de knibbel.
  doch it te min.
  en de machine ynstelle is hiel belangryk.(jo moate goed opskriewe hoe de boel ôfstelt wurde moast.
  suc6
  Anne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt hard door gewerkt. Ik vind je sprei zo mooi worden. Veel plezier bij de workshop. Ik had deze workshop al twee keer zullen volgen maar was alle twee de keren ziek (hoe krijg ik dat voor elkaar). In mei ga ik het opnieuw proberen. Ben benieuwd wat jij leert op de workshop. Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je op mijn blog bent aan komen waaien, dank je wel voor je reactie!!