maandag 13 april 2009

Affo!

Nu is hij eindelijk af met label!!!!!! Ik heb mijn mannen zover gekregen dat ze hem even vast hielden zodat ik een foto kon maken. Eigenlijk duurde het hun te lang en werd er geroepen:Abbesearje no 's efkes!!!! En het kwam ook nog precies hoor want manlief wou niet met z'n slippers op de foto. Nou ik geloof dat de missie is geslaagd, en dat de slippers er niet opstaan. Mannen, wat is het eigenlijk een ijdel volkje!! De label heb ik gemaakt van een paperpiecing blok. Ik heb de tip op het prikbord gehad van, maak een label op de pc, strijk stof op freezerpapier, en haal dat door de printer. Ik heb dat vorig jaar 1x gedaan en toen had ik de printer naar z'n grootje, dus dat durf ik niet meer, want ik kan niet zonder printer (om al die wimmetjes te printen) dus heb de tip van een ander gebruikt, en het patroontje van de label bij de quiltkat geprint.Ik heb het nu geschreven maar ik denk dat ik het de volgende keer ga borduren,Als jullie denken wat een vreemde naam voor een quilt: HenK. Maar het zijn de letters van manlief en mij. Nu kan de sprei op ons bed en zal Kitty toch echt afscheid van hem moeten nemen.
Maar het is nu ook gebeurt met de sampler cursus, wat ik wel heel erg jammer vind, dus volgend seizoen kom ik gewoon weer. Zullen we zien wat Jelllie dan weer voor ons in petto heeft.

9 opmerkingen:

 1. Hij is prachtig Klaske! Mijn complimenten, groetjes van Jellie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zag op het prikbord dat je hem af hebt en daar stel ik nog wel de vraag over de label, en hier is mijn vraag al beantwoord. Ik vind het hele mooie kleuren. Een top sprei.
  groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is prachtig geworden je sprei en je heb het wel vlug gedaan moet ik zeggen hoor zelfs al door gequilt mooiii

  christine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg mooi Klaske en ook heel erg snel af! Heb je nog tijd gehad voor je CWDQ of is dat er bij in geschoten? Kom morgen bij je kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hartstikke mooi gemaakt Klaske!! Ennuh... ik kan geen slippers ontdekken hoor!!
  :o))

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bravo Klaske, een schitterende quilt met label!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Morgen in het echt bewonderen!!!
  Ik ben heel benieuwd:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, wat een prachtige kleuren. Ik kom hier toevallig langswaaien en val dus met mijn neus in de boter, echt helemaal geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je op mijn blog bent aan komen waaien, dank je wel voor je reactie!!