donderdag 26 maart 2009

Lampe-kip


Vandaag echt een weertje om in huis te vertoeven, heb een kip gemaakt,van stofjes die ik van een tante heb gekregen. Ik zag het patroon van het weekend op het prikbord, en vond hem wel grappig, en het was leuk om hem te maken. Hij fleurt mijn lamp op, ben benieuwd hoe lang hij daar nog zit.
Morgen zou ik met Jellie aan de Dahlia werken, maar ze heeft het op dit moment erg druk, dus gaan we volgende week verder met de Dahlia. Denk dat ik morgen maar een dagje er voor uittrek, om de sampler te quilten, want die wil ik half april eigenlijk afhebben want dan hebben we(alle cursisten van Jellie) de slotavond met de show en tell, en dan vind ik het niet leuk om iets te laten zien met de rijgdraden er nog in. Ik neem het er morgen van en ga lekker "trochpitte".

5 opmerkingen:

 1. Ik vind je kip erg leuk geworden! Ik kom helemaal in Paasstemming. Succes met je sampler morgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. och arme poes met de kip in de nek!
  Maar wel leuk de kip! Ik heb hem ook al vaak gezien op het prikbord.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En hoe lang is de kip op de kat gebleven. Bij mijn katten zou het niet eens lukken om een foto te maken dan waren ze al weg.
  De kip is wel heel leuk geworden.
  groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha ik denk dat kip liever op poes zit dan op die stang, grinnik. Dat is tenslotten een stuk zachter! Je kip is prima gelukt trouwens!
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke lampe kip heb je gemaakt, ze heeft een mooi plekje in het licht. Ha, ha, ha.
  Groetjes Hennie.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je op mijn blog bent aan komen waaien, dank je wel voor je reactie!!