vrijdag 27 februari 2009

Even stoom afblazen!Hebben jullie datook weleens, zo graag iets af willen maken en dan weigert de naaimachine te doen waar hij voor is bedoelt!!!!!!!Draad knapt telkens, denk je dat je het voor elkaar hebt, allemaal lussen aan de achterkant.GRRRRRR............ Alles al geprobeerd, machine schoon gemaakt, gesmeerd, nieuwe naald, die tig keer is geknapt. Kreeg net een leuk mailtje van manlief , (ze zijn daar op het werk vrijdags lekker melig geloof ik),het was gieren, brullen, ik heb dus lekker meegelachen. En nu kan ik er vast weer tegenaan.IK zal het nog 1 keer proberen,ik heb nog maar 1 naald dus op goed geluk. Moet ook nog een mini rits voor DD in een spijkerbroek zetten, maar vanavond eerst maar naalden halen.

3 opmerkingen:

 1. Zo,n probleem heb ik ook al eens gehad, en toen bleek dat ik de draad niet goed naar de naald had geleid vanaf de klos.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. rêstich blieuwe, djip siekhelje en op'e nei begjinne.
  en as it hielendalde boel yn'e hoeke goaie en der letter wer nei sjen (eventueel mei in oare "deskundige")
  sterkte en suc6

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O jeetje, ja ik ken het probleem en ik zit me suf te prakkizeren waardoor het ook alweer veroorzaakt werd. Maar kan er niet opkomen. Misschien je draad ingeregen terwijl de machine nog aanstond? Ik heb een pfaff en als ik dat doe is de bovenspanning geheid niet goed. Dus machine uit als je een nieuwe draad door de geleiders haalt. Ook kan het zijn dat de dikte van onder- en bovendraad verschilt.
  Hoop dat het euvel inmiddels verholpen is!
  Groetjes, Gerda

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je op mijn blog bent aan komen waaien, dank je wel voor je reactie!!